POLITIK

Állítja az ismerős: ezt hazudta párjának a kis Alex meggyilkolásával vádolt anya, mielőtt teherbe esett

A közösségi oldalon már nem csak az anyát hibáztatják, akit a gyermeke meggyilkolásával vádolnak, hanem az apát is.
  • Szerző: Ripost

Cáfolja a 44 éves anya, B. Katalin, hogy ő ölte volna meg a kétéves kisfiát, Alexet – írja a Tuttoggi.info olasz internetes portál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Elhagytam az épületet, ahol Alex aludt, hogy egy játékot keressek, és amikor néhány perc múlva visszatértem, láttam, hogy egy fekete férfi fut el és véresen találtam meg a kisfiamat” – idézi a börtönből üzenő nő szavait az umbriai honlap, megjegyezve: sem a nyomozók, sem a gyermek apja, J. Norbert nem hisznek neki.

Képünk illusztráció (Fotó: Pixabay)

Előzmények

Még október elsején az „Apák az igazságért” Facebook-csoportban a következő posztot Bors szúrta ki:

„A mai napon egy szörnyű esemény árnyalja be egyesületünket. Minap beszámoltunk arról, hogy ideiglenes elhelyezés történt egy budapesti bíróságon, az édesapához – aki egyesületi tagunk – áthelyezték a gyermeket azonnali hatállyal. Sajnos, a mai napon az édesanya ahelyett, hogy a gyermeket az édesapának átadta volna, meggyilkolta őt. A gyermek holttestéről fényképet készített, amit elküldött az apának azzal az üzenettel, hogy: 'Most már egyikünké sem lesz'. Az Egyesületünk részvétét fejezi ki az édesapának és a családnak.”

A Tuttoggi.info olasz portál úgy tudja, a sokkoló képet és sorokat a gyermek apja nem közvetlenül az anyától, hanem annak korábbi kapcsolatából született felnőtt fiától kapta meg.

Az eset kapcsán a Facebookon az egyik hozzászóló, aki állítása szerint együtt dolgozó B. Katalinnal, így vélekedik:

„Nem egy hibás van, hanem sok! (...) A férfi is felelős és hibás, mert egy gyógyszer/alkohol/drogfüggő és súlyos mentális beteg embernek nem csinálok gyereket!!!!!!!!!!!!!”

A fenti kommentre nem sokkal később reagált egy nő, azt állítva, hogy 2003 óta ismeri az apukát, jó barátok és mindent megosztanak egymással. A következőket írta:

„(...) Norbi nagyon szerette a Katit, boldog volt hogy végre társra lelt, mindig is családról álmodott! Mivel fülig szerelmes volt (valljuk be, a Kati egy csinos nő és ha akar, kedves is tud lenni.)

Szóval ez a 'minek csinál gyereket' azért enyhén szólva erős volt!

Ehhez még halkan hozzátenném hogy Kati azt hitette el Norbival, hogy változókorban van (42 évesen… ) ő már nem esik teherbe. Norbi pedig elhitte neki ezt is, mint sok minden mást, amit Kati állított.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay.com

Amikor pedig terhes lett Kati, Norbi a világ legnagyobb boldogságával hívott engem hogy elújságolja, valóra vált az álma, édesapa lesz! Annyira boldog volt!

Igen, a terhesség alatt is már rengeteg probléma volt közöttük, Kati képtelen volt felnőttként viselkedni, Norbi szüleivel állandó hadban állt! Hihetetlenül féltékeny volt mindenre és mindenkire! Nem könnyű természetű, ez való igaz!

Norbi nyugodt ember! A 18 év barátságunk alatt sosem tapasztaltam tőle semmi negatívumot! A gyermekért 'harcolt', de kizárólag törvényes keretek között, a kisfiú érdekeit nézve! Folyamatosan aggódott, mert attól tartott, hogy az anya, mivel őt velejéig gyűlöli, Alexben is kárt tehet. Minden hétvégén tanácstalanul hívott fel, amikor a Kati kitalált mindenféle mondvacsinált indokot, miért nem láthatja a gyermeket éppen! (...)”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?