POLITIK

Erre most mi szükség, miért akarják nyakunkra hozni a migránsokat?

A Kormányzati Tájékoztatási Központ reagált a Helsinki Bizottság nyilatkozatára.
  • Szerző: Ripost

„A Soros György által finanszírozott Helsinki Bizottság egyrészt álhíreket gyárt és hazudik, másrészt hiába reménykedik. A magyar kormány továbbra sem engedi be az illegális bevándorlókat, továbbra is megvédi a határt és továbbra is csak ellenőrzött körülmények között ad lehetőséget a menedékkérelmek benyújtására.

Forrás: YouTube

A Helsinki Bizottság álhíreket gyárt és hazudik, amikor a tranzitzóna kapcsán „jogellenes fogvatartásról” beszél, hiszen a tranzitzónákban eddig sem tartott senki senkit jogellenesen fogva. A tranzitzóna célja épp az volt eddig is, hogy jogszerű lehetőséget adjon a bevándorlóknak a menedékkérelmek beadására, minden menedékkérő oda önként, saját szabad akaratából lépett be és várta a gyorsított menedékkérelmi eljárás végét.

Másrészt, a Soros-által finanszírozott szervezetek és pártok hiába reménykednek. Az Európai Bíróság döntése nem változtat azon, hogy a magyar kormány továbbra is meg fogja védeni a határt az illegális migrációtól, nem fogja lebontani a határkerítést és csak arra kijelölt helyen – Magyarország határain kívül, a magyar külképviseleteken – ad lehetőséget a menedékkérelmek benyújtására. Tehát még távolabb az országhatártól fogjuk ellenőrizni, hogy ki jogosult és ki nem menedékkérelemre. A tranzitzóna lebontása nem jelenti az eddig ott tartózkodó migránsok szabadon engedését sem, befogadóállomásokra szállították őket, és ha nem jogosultak menedékkérelemre, el kell hagyniuk az országot.”

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?