KÜLFÖLD

A Fekete bárd lecsapott: gyilkosság, rabszolgatartás, szexhálózat, drog

A kegyetlen nigériai maffia letelepedett Svédországban és köszöni, Olaszország és Németország után itt is jól érzi magát.
  • Szerző: SZM

A kegyetlen nigériai maffia terjedése aggasztja mind a német, mind az olasz hírszerző szolgálatokat – írtuk meg még februárban az olasz hírszerzés (DIS) jelentése alapján. Azóta már új vadászmezőt is találtak maguknak. Az Expressen szerint igen gyorsan letelepedtek Svédország két legnagyobb városában: Stockholmban és Göteborgban is.

A „Fekete bárd” (Black Axe) nevű hálózat ott is éppen azt csinálja, mint délen: gyilkol, rabszolgákat tart, prostituáltakat dolgoztat, drogot szerez be és árusít. A bedrogozott áldozataikat vudu-szertartással és fekete mágiával félemlítik meg. A kultusz által prostitúcióra kényszerített nők pontos számát még nehéz felbecsülni, de azt mondják, hogy ez a szám máris igen magas.

„Bizonyítékunk van arra, hogy Göteborgban is élnek olyan emberek, akik a Fekete bárdhoz tartoznak. Ők ellenőrzik és szervezik mind a kábítószer-kereskedelmet, mind az egyéb bűncselekményeket” – mondta Par Eriksson göteborgi nyomozó az Expressennek.

Forrás: Fdesouche

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?