KÜLFÖLD

A fehéreket öljük meg, ne egymást!

A Franciaországban élő afriakaiak védelmi ligájának egyik tagja megszabta a „helyes irányt” egy párizsi tüntetésen. A kiirtandók között kínaiak és indiaiak is vannak...
  • Szerző: SZM

A fehérek elleni gyilkos hadjárat akkor kezdődött el Dél-Afrikában, amikor 2016-ben Cyril Ramaphosa, az ország új elnöke megígérte, hogy helyre fogja állítani az 1600-as években a fehérek bejövetele előtti helyzetet. Egy évvel később már 404 fehérek által vezetett farm ellen támadtak a az AfriForum csoport szerint és a 700 fehérek elleni támadásnak 74 halálos áldozata is volt.

Nem eltagadva azt, hogy a feketék többségét a fehér uralkodó osztály rasszista törvényei uralták 1948-tól az 1990-es évekig, most fordult a kocka és a feketékből lettek a rasszisták. A Franciaországban élő afrikaiak “védelmi ligájának” (LDNA) tagjai tüntetést szerveztek a párizsi, dél-afrikai nagykövetség elé.

Az őket befogadó ország biztonságában azt skandálták, hogy Dél-Afrikában fehér rasszizmus van és ha ez nem változik meg, visszajönnek és felgyújtják az épületet. Az LDNA egyik tagjaarról beszélt: “Ha idegengyűlöletet akarsz, akkor rendben van: kezdd el megölni a fehéreket, a kínaiakat, az indiaiakat, de ne öld meg a (fekete) testvéredet! Mindannyian feketék vagyunk!„ A felszólalást tapsvihar követte.

A Twitteren terjedő videó ellen egyelőre csak az OLRA szervezet tiltakozott. Ők egy franciaországi egyetemistákból álló csoport, amelynek tagjai a fehérek elleni rasszizmus ellen harcolnak.

Forrás: TVLibertes

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?