INSIDER

A 6 éves Balázs karácsonyi kívánságát teljesítették a tűzoltók – videó

A kisfiú rajong a lánglovagokért. A gyerekszobája is tele van tűzoltó játékokkal.
  • Szerző: Ripost

Élete legszebb napja volt Balázskának, amikor a tűzoltók nemrég meglátogatták füzesgyarmati otthonában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Köleséri Balázs még csak hatéves, de már pontosan tudja, hogy tűzoltó szeretne lenni. Rajong mindenért, ami a tűzoltókkal kapcsolatos. A szobája tele van relikviákkal, még egy igazi tűzcsap és poroltó is akad. Balázska december elején gondolt egy merészet és édesanyja segítségével elküldte a rajzait a katasztrófavédelem főigazgatójának abban a reményben, hogy kap választ.

Óriási volt a meglepetés, amikor hétfőn a tűzoltók szirénázva érkeztek hozzá és nemcsak választ, de egy különleges ajándékcsomagot is kapott.

„Leírhatatlan a boldogság, amit akkor láttunk az arcán, és amit az egész családunk érzett. Még mindig a történtek hatása alatt vagyunk, hiszen megvalósult egy álom, Balázs álma. Este többször elmondta, anya ez volt a világon a legjobb nap” – mondott köszönetet a katasztrófavédelem munkatársainak a meghatódott édesanya.

A füzesgyarmati kisfiú különleges karácsonyi kívánságát teljesítettünk

Élete legszebb napja volt Balázsnak, amikor a tűzoltók meglátogatták ?‍?

A füzesgyarmati kisfiú különleges karácsonyi kívánságát teljesítettünk. ?

Köleséri Balázs még csak hatéves, de már pontosan tudja, hogy tűzoltó szeretne lenni. Rajong mindenért, ami a tűzoltókkal kapcsolatos. A szobája tele van tűzoltós relikviákkal, még egy igazi tűzcsap és poroltó is akad. Balázska december elején gondolt egy merészet és édesanyja segítségével elküldte a rajzait a katasztrófavédelem főigazgatójának abban a reményben, hogy kap választ. Óriási volt a meglepetés, amikor hétfőn a tűzoltók szirénázva érkeztek hozzá és nemcsak választ, de egy különleges ajándékcsomagot is kapott.

Édesanyja így köszönte meg a meglepetést: „Leírhatatlan a boldogság, amit akkor láttunk az arcán, és amit az egész családunk érzett. Még mindig a történtek hatása alatt vagyunk, hiszen megvalósult egy álom, Balázs álma. Este többször elmondta, anya ez volt a világon a legjobb nap.”

Videó: Csaba TV

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – 2020. december 23., szerda

És ezeket olvastad már?