KÜLFÖLD

78 gyermeke van a Sperminátor nevű amerikai professzornak

A 44 éves férfi spermadonorként segít nőknek. Van olyan gyermeke, akit még sosem látott, de többükkel napi szinten tartja a kapcsolatot. Most 13 nő várandós tőle.
  • Szerző: Ripost

A New York-i Ari Nagelnek tavaly májusban még csak 64 gyermeke volt, a pandémia alatt azonban gyarapodott a számuk: a matematika professzornak most már 78 gyermeke van, 13 nő pedig éppen várja tőle gyermekét. A 44 éves férfi küldetésének tekinti, hogy segítsen a nőknek, akiknek valamilyen okból nem lehet gyermekük, és mindezt ingyen teszi. Már beceneve is van: Sperminátor.

A Sperminátor nevű férfi olyan hölgyekkel találkozik, akik nem tudják megfizetni a mesterséges megtermékenyítést. Ari találkozik valahol az anyajelölttel, kimegy a mosdóba, majd átadja neki a spermáját – nagyjából így zajlik a segítség.

A férfi most a Dr. Oz-Show-ban adott interjút, ahol azt is elmesélte, hogy amikor spermadonor lett, feleségétől éppen el voltak egymástól hidegülve. Az asszony később egy újságból tudta meg, hogy a férje Sperminátor lett, és finoman szólva, sem örült neki, csupán eltűri.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sakapfet (@kompafan) által megosztott bejegyzés

A feleségnek ráadásul van is mit eltűrnie, Ari nem csak spermadonor, ha lehetősége nyílik rá, tartja is a kapcsolatot gyermekeivel. Ezt mindig az anya, vagy a pár dönti el, így van olyan gyermeke, akit még egyszer sem látott, de olyanok is vannak, akikkel napi szinten tartja a kapcsolatot.

A férfi nem csak Amerikában, de már külföldön is jótékonykodik. „A múlt hónapban kétszer jártam Afrikában, hogy néhány ottani nőnek segítsek. Az azt megelőző hónapban Barbadosra és Grúziába utaztam, de Oroszországban is jártam nemrégiben, mert onnan is megkerestek” – mondta a legutolsó interjúban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?