POLITIK

365 X 21, na ennyi nőt erőszakoltak meg Londonban

A késelések mellett egyre több a nemi erőszak is Londonban. A naponta 17, összesen 6392 eset 2018-ban önmagában sem volt kevés, ám tavaly ez a szám még tovább nőtt 7613-ra, ami 20,8 esetet jelent egyetlen nap alatt!
címkék:
  • Szerző: Ripost

A londoni bűnözési statisztika számai is egyre rosszabbak. 2017 végén az egész országban 928 olyan bűncselekmény történt amelyben a támadók machetét használtak. Azaz, minden másfél órára 1 machetés támadás esett, ami azt jelenti, hogy 2014 és 2017 között kilencszeresére nőtt az ezzel a vágóeszközzel elkövetett támadások száma. Ezek fele pedig Londonban történt. Angliában és Walesben 2018-ban rekord számú , 43 ezer(!) késes támadást jelentettek.

A késelések mellett, 2016 óta egyre több a nemi erőszak is Londonban. A naponta 17, összesen 6392 eset önmagában sem volt kevés 2018-ban , ám 2019-re ez a szám még tovább nőtt 7613-ra, ami 20,8 esetet jelent egyetlen nap alatt! Legtöbbször az áldozatok ismerték az elkövetőt – nyilatkozta Sir Craig Mackey a Metropolitan Police helyettes főparancsnoka.

A Brexithez vezető döntés egyik fontos indoka az volt, hogy Nagy-Britannia nem értett egyet az Unió nyitott kapukon alapuló bevándorláspolitikájával. Ehhez képest 2018-ban a Migrant Watch UK azt közölte, hogy már már több mint 1 millió illegális migráns tartózkodik Nagy-Britanniában. Az országba évente 105 ezer illegális migráns érkezett, közülük körülbelül 35 ezret sikerült visszatoloncolniuk a határon, de a számuk még így is évi 70 ezer fővel nőtt.

Hogy Boris Johnson új kormánya mit tud tenni az illegális migránsok ilyen hatalmas hadával, az még nyitott kérdés.

Már a baloldali elfogultságáról híres BBC sem tudja tagadni, hogy a Londonban uralkodó állapotok katasztrofálisak. Az adatokat 34 rendőrőrsről gyűjtötték be, és ezekben aztán minden van: támadás, rablás, szexuális bűncselekmények, halálos fenyegetések, gyilkossági kísérletek. Ebben az évben több mint 110 gyilkossági ügyben indítottak nyomozást a fővárosban, a halálesetek kétharmadát késelés okozta .

Londonban Sadiq Khan 2016 óta tartó városvezetése óta a késelések száma 52%-kal, a rablásoké 59%-kal, a gyilkosságoké pedig 26%-kal nőtt.

Szinte felfoghatatlan, de 14 percenként megkéselnek valakit Nagy-Britanniában. Elemzők, bűnügyi szakértők és újságírók véleménye szerint a londoni bűnözés legfőbb oka a féktelen migráció, az erőszakot elkövetők hátterének az eltussolása, illetve a nyilvánosság teljes megtévesztése. London, illetve Nagy-Britannia nagyvárosai így egyre inkább az erőszak szimbólumaivá váltak.

Londonban a bűncselekmények megnövekedett száma elválaszthatatlan a tömeges bevándorlás jelenségétől (a legutóbbi népszámlálási adatok szerint a brit főváros lakosságának mindössze már csak 44,9 százaléka brit nemzetiségű).

„Londonban járványszerűen terjed az erőszak” – idézte a BBC Leroy Logan volt londoni rendőrfőparancsnokot. Az elmúlt évszázadban most először fordult elő, hogy Londonban egy nap alatt több embert öltek meg, mint New Yorkban. Miközben Trump egyértelműen kimondja, hogy az amerikai bűnözés legfőbb oka a migráció, addig a londoni vezetés a liberális médiával karöltve tagadja a tényeket.

A migránsbandák főleg kábítószer-kereskedelemmel és gyermekprostitúcióval foglalkoznak, az idei év elején egy kilencfős muszlim bűnöző-migránsbandát ítéltek el Bradfordban összesen 130 évre 22 különféle bűncselekményért. Az egyik legfőbb vád velük szemben az volt, hogy gyermekprostitúciós hálózatot üzemeltettek.

A helyzeten természetesen az sem segít, hogy 2019-ben legalább négyszáz ember tért haza az Iszlám Államból az Egyesült Királyságba. Az ő megfigyelésükre ötmillió fontot költ a brit állam, de ez csupán 23 ember követésére elég. A többiek értelemszerűen teljesen szabadon járhatnak-kelhetnek Nagy-Britanniában. Volt egy olyan család, amelyik azt nyilatkozta, hogy szíriai nyaralásuk során véletlenül csatlakoztak az Iszlám Államhoz.

címkék:
És ezeket olvastad már?