1 hónapja

„Megváltoztatta az életemet” – sejtelmes vallomást tett Hamilton

Megérdemelt pihenésüket töltik a Forma-1-es pilóták, a következő futam augusztus 28-án kerül megrendezésre Belgiumban. Lewis Hamilton nem unatkozik a szünetben, olyat tett, mint előtte soha.

Lewis Hamilton úgy döntött, életében először felfedezi Afrikát és barátaival együtt ezen a kontinensen tölti a szabadságát. Első napjait Namíbiában töltötte, majd Kenya felé vette az irányt. Előbbi országot nem győzte dicsérni egyik legújabb Instagram-bejegyzésében:

„Az egyik leggyönyörűbb hely, amit valaha láttam” – áradozott Namíbiáról Lewis Hamilton. Ez egy életemet megváltoztató kikapcsolódás volt.

Hamilton az elmúlt napokban a jövőjéről is beszélt. Elmondta, újra érzi a motivációt ahhoz, hogy folytassa az F1-et és nagyon szeretne újra a világbajnoki címért harcolni. A hétszeres vb-győztes szenvedett az év első futamain, azonban az elmúlt hónapokban újra nagy formában versenyez, legutóbbi öt nagydíján egyaránt a dobogón végzett, pedig a Mercedes csupán a harmadik legjobb konstrukciónak számít idén.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!