NAPI UFÓ

Szerző Ripost

2 hónapja

Rejtélyes felvétel került nyilvánosságra: UFÓ jelent meg Texasban – Videó

Újabb hihetetlen UFÓ megfigyelésről számoltak be, ezúttal az Egyesült Államok Texas államában. Két pár is lencsevégre kapta ugyanazt az égi jelenséget.

Szerző Ripost

Titokzatos fényeket észleltek a texasi Austin északi részén. Egy párocska sétált éppen az esti órákban Cat Hollow városnegyedében, amikor ledöbbentek attól, amit felnézve az égen megpillantottak. Gus McGiven és barátjával, Kyle Gomezzel azonnal telefont ragadt és levideózták az égen felbukkanó vakítóan világító fényeket.

Fotó: New York Post videó 

„A valóságban sokkal fényesebbnek tűntek, mint amilyen a videóban visszajön” – mondta a New York Postnak Kyle Gomez.

„Soha nem hittem az UFÓ-kban vagy ilyesmiben, de úgy érzem, talán most már igen. Nem tudom, nem vagyok benne biztos” – tette hozzá Gus McGiven.

Nem messze egy másik párocska is felfigyelt ugyanarra a nem mindennapi jelenségre. Ők sem haboztak megörökíteni a rejtélyes égi jelenséget.

„Megigéző volt, őszintén szólva. Annyira csendes volt. Ha csak egy fény lett volna, akkor talán azt gondoltam volna, hogy 'Ó, egy helikopter, egy repülőgép, vagy valami ilyesmi'. De olyan sok volt belőlük együtt. Határozottan úgy éreztem, mintha egy idegen invázió vagy valami ilyesmi lenne úton” – foglalta össze gondolatait a földöntúli találkozásról Emily White.

A megdöbbentő nyilvánosságra került felvételek kapcsán azonban egy drónszakértőnek teljesen más véleménye van. Gene Robinson szerint az égen megjelenő fénypontok valójában nem UFÓ-k, hanem UAC-k, azaz pilóta nélküli légi járművek lehettek.

„Azt kell mondanom, hogy semmi földönkívüli nincs ebben a dologban. Az első meglátásom szerint nagyon valószínű, hogy drónalapú jelenségről van szó. De azt nem mondom, hogy nem lehet, hogy ez nem lehetséges” – szögezte le Gene Robinson drónszakértő. 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!