Nincs

Ujhelyi újra Magyarország ellen tüntet a Soros-brigáddal

Kedden Brüsszelben együtt tüntetnek a magyar ellenzéki pártok és Judith Sargentini, holland zöldpárti európai parlamenti képviselő - ez derül ki a megmozdulás Facebook-oldaláról. Az eseményt Ujhelyi István MSZP-s európai képviselő, és a Radikális Európai Demokraták (RED) szervezte.

Semmitől sem riad vissza a magyar ellenzék annak érdekében, hogy rossz hírét keltse hazánknak. Ennek újabb állomása az a keddre meghirdetett brüsszeli tüntetés, amelynek szervezője az MSZP Európai parlamenti képviselője.

Az egyesült magyar ellenzék Judith Sargentinivel fog tüntetni Brüsszelben jövő kedden.

A politikus a Soros-világ egyik emblematikus szereplője, aki szerepel az amerikai milliárdos által fogott európai képviselők listáján. Ismert, a holland, zöldpárti politikus adta a nevét ahhoz a jelentéshez, amely Magyarországot elítélte "a jogállamiság romló helyzete" miatt.

Az eseményre a Radikális Európai Demokraták (RED) és Ujhelyi István, szocialista EP-képviselő szervezésében kerül sor.

Az esemény Facebook-oldalán található leírás szerint a megmozduláson szót kap Judith Sargentini, a Zöldek frakciójának EP-képviselője, Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője, Mester Barnabás, a Radikális Európai Demokraták alapítója, Németh Balázs, a Momentum képviselője, Kendernay János, az LMP képviselője és Jávor Benedek, a Párbeszéd EP-képviselője.

 

Az újabb színjáték résztvevői a tervek szerint vörös lapot fognak felmutatni Orbán Viktornak, amitől azt várják, hogy bizonyos kérdésekben meg fog hátrálni. Egyelőre meglehetősen csekély az érdeklődés a sokadik ellenzéki megmozdulás iránt,

egyelőre 71-en jelezték részvételüket.

Próbálkozásuk oka érthető: a májusi szavazás alapjaiban rengetheti meg a jelenlegi brüsszeli bürokraták hatalmát, hiszen három év távlatából is képtelenek voltak kezelni a kontinenst sújtó bevándorlási válságot. Az elitcsere értelemszerűen nem lenne az ínyükre, ezért a migrációpárti erők komoly politikai nyomásgyakorlásba kezdtek a különböző tagállamokban. A magyar ellenzék beállt a sorba, immár nem titok, hogy egy közös, bevándorláspárti listával (Gyurcsány-Jobbik-Momentum-LMP-MSZP) vágnának neki a nagy téttel bíró szavazásnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?