Nincs

Új diszkóbaleset: a 23 éves áldozat száz család éjszakáját tette tönkre

Olyan erővel csapódott a villanyoszlopnak az autó, hogy mintegy 100 családnál több órán át nem volt áram. Az autóban ülő három huszonéves közül egy életét vesztette, ketten könnyebben sérültek.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Újabb szörnyű diszkóbaleset történt, ezúttal Nyíregyházán. Egy Nyíregyházáról Nyírszőlős irányába tartó személygépkocsi nem tudta bevenni a kanyart, majd  olyan erővel csapódott egy villanyoszlopnak, hogy kidöntötte.

 

A három utas közül ketten könnyebben megsérültek, egy 23 éves gávavencsellői fiatal azonban életét vesztette a balesetben.

 

„Az ütközés erejétől, miután a gépkocsi egy beton villanyoszlopnak ütközött, olyan mértékben roncsolódott, hogy a nyíregyházi

hivatásos tűzoltók két utast feszítővágó berendezéssel szabadítottak ki.

Egyébként a járműben 3-an utaztak, közülük a vezető könnyebben sérült, illetve egy másik utas is, harmadik társuk pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette" - nyilatkozta Dóka Imre Katasztrófavédelmi szóvivő. A mentés és a helyszínelés órákig tartott, ezidő alatt mintegy 100 családnál nem volt áram Nyíregyházán.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?