Létrehozva: 2018.03.22.

Õszödi beszéd a Jobbikban! - teljes a káosz

Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivõ azon mondata, miszerint "az a retorika, ami 2010 elõtt ment, az volt a nem igaz", azt is jelentheti, hogy õ és néhány társa korábban hazudott, vagyis ezt tekinthetjük akár a Jobbik õszödi beszédének is.

Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivő azon mondata, miszerint

az a retorika, ami 2010 előtt ment, az volt a nem igaz”, azt jelenti hogy Mirkóczki és néhány társa korábban hazudott,

vagyis ezt tekinthetjük  a Jobbik őszödi beszédének is – reagált a Magyar Időknek a párt szóvivőjének keddi nyilatkozatára Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik korábbi parlamenti képviselője.

Azzal pedig, hogy a Jobbik akkori híveit nácinak nevezte, Mirkóczki szembeköpte mindazokat a derék hazafiakat, akik a 2006-os rendőrterror utáni nemzeti ellenállás tagjaként előremozdították a Jobbikot és kiemelték a törpepárt-létből.

 

Ezek a hazafiak 2009-ben 15 százalékos európai parlamenti, egy évvel később pedig 17 százalékos országgyűlési eredménnyel a nemzeti radikalizmust beemelték a magyar parlamentbe és az európai szintű törvényhozásba.

Ezek szerint az új Jobbik irányvonala már a 2009-es EP-választás fő jelszavát – Magyarország a magyaroké – is hazugságnak tekinti? – tette fel a kérdést a jogvédő.

Mirkóczki azon kijelentésére, miszerint „Alföldi Róbert nemhogy belefér, hanem egyenesen feltétele egy normális országnak”, Gaudi úgy rea­gált, ez egy balliberális irányba történő radikális változás, aminek már semmi köze ahhoz a nemzeti konzervatív értékközpontú gondolkodáshoz, amelyet azok vallottak, akiket most a Jobbik szóvivője az új potenciális szövetségesek felé való behódolás érdekében lenáciz és megtagad.

"Ezzel Mirkóczki azt a szellemiséget választotta, amelyet annak idején az azóta már megbukott SZDSZ, amely ostorozta a nemzetünk függetlenségéért és szabadságunk megőrzéséért, valamint a gyurcsányi terrorgépezettel szemben bátran harcolókat"

– fogalmazott.

Többen felidézik most, mit mondott Vona Gábor 2009-ben egy lakossági fórumon arról, mi a biztosíték a Jobbik részéről, hogy ellenben a többi párttal ők nem fognak prostituálódni?

„Ha mi bejutunk a parlamentbe, mert sok ember ránk adja a szavazatát, az egy bizalom. És ha ezzel a bizalommal mi visszaélünk […] akkor jöjjenek oda a Jobbik székházához, és tüntessenek, és égessék el a tagkönyveiket a jobbikosok

-mondta akkor Vona.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt vannak a legújabb kormányzati bejelentések - ÉLŐ

origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

hirtv.hu

Vadásznak a hadkötelesekre Kárpátalján + videó

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

magyarnemzet.hu

Beragadt a rajtnál Baranyi Krisztina, a balos pártok nélkül nem gyűlnek az aláírások

origo.hu

Elképesztő dolgot követelt a feleségétől a TV2 egyik sztárja

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-