Nincs

Szex és New York - Ettől a hírtől robbant fel az internet

Sarah Jessica Parker Twitter posztja izgalomba hozta az internet népét. Nagyon úgy néz ki ugyanis, hogy készül a Szex és New York harmadik része. Amíg ez hivatalossá válik, nézzük, mi az, amit talán még igazi fanatikusként sem tudtál a sorozatról.
  • Szerző: Ripost

1. A tütüt, amit Carrie Bradshaw a főcímben visel, egy kiárusításon vették mindössze 5 dollárért.

 

2. Cynthia Nixon eredetileg szőke. Miranda szerepéért - és szép kis summáért - vállalta, hogy vörösre festi a haját.

3. Miután a sorozat egyik részében Miranda és Carrie betértek a Bleecker Street-i Magnolia Pékségbe cupcake-t enni, az üzlet olyan népszerű lett, hogy kidobót kellett felvenniük, aki rendet tart.

4. Sarah Jessica Parkernek naponta 18 órát kellett tűsarkokon töltenie a forgatások miatt.

5. A Szex és New York filmváltozatának első részében Vivienne Westwood Carrie-nek ajándékoz egy esküvői ruhát, egy rövid üzenettel. Az üzenetet pedig valóban maga a világhírű divattervező írta.

6. Carrie Bradshaw híres otthona 2012-ben 9,65 millió dollárért kelt el.

7. Az egyik epizódban Carrie Los Angelesbe utazott, hogy találkozzon néhány filmes fejessel, akik meg szeretnék megfilmesíteni a könyvét. A főnököt Matthew McCounaghy játszotta, ám eredetileg Alec Baldwinnak szánták a szerepet, de ő visszautasította, akárcsak George Clooney és Warren Beatty.

8. Kim Cattrall kétszer is visszautasította Samantha szerepét, miután nagy nehezen rábeszélték, hogy mégis vállalja.

9. Abban a jelenetben, melyben Trey megkérte Charlotte kezét, egy ál-Tiffany-kirakat előtt tette. A világhírű cég ugyanis nem járult hozzá, hogy lefilmezzék a kirakatukat.

10. Willie Garson, aki Carrie meleg barátját alakította a sorozatban, évekkel a Szex és New York indulása előtt randizott a színésznővel. Bár kapcsolat nem lett a románcból, de nemcsak a sorozatban, a való életben is szoros barátságot ápolnak.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?