Nincs

Sosem találod ki, mit loptak el a híres énekesnőtől

Hiába a siker és a csillogás, a magyar hírességeket sem kímélik a szerencsétlenségek. Az elmúlt évek során több hazai sztárhoz is betörtek.
  • Szerző: Ripost

Azt hinnénk, hogy a sztároknak nem lehetnek ugyanolyan hétköznapi gondjai, mint az átlagos embertársaiknak, de ez nem így van. Ugyanúgy elcsúsznak a jégen, ugyanúgy beleléphetnek egy méretes kutyagumiba, és bizony ugyanúgy be is törhetnek hozzájuk. Ezúttal az utóbbiból készítettünk összeállítást:

Rékasi Károly és Pikali Gerda

Rájár a rúd a színészpárosra: nem elég, hogy Rékasi még mindig nem épült fel másfél évvel ezelőtti motorbalesetéből, a közelmúltban ráadásul többször is betörtek hozzájuk. Először rózsadombi, bérelt lakásuk kertjébe hatoltak be, ahonnan elvitték a virágaikat. Ez csupán bosszúságot okozott a párnak, az elmúlt napokban azonban csepeli családi házuk kertjén is túljutottak a rablók, több milliós értékben tulajdonítottak el értéktárgyakat.

Király Viktor

Még december elején, egy fellépésről hazatérve érte hatalmas sokk az énekest, amikor a lakása ajtaját tárva-nyitva találta. Az összes számítógépe odalett, amik önmagukban is igen komoly értéket képviseltek. Ezek pótolhatóak ugyan, de a tartalmuk már a legkevésbé sem: Viktor egész éves munkája, az összes zenéje ezeken az eszközökön volt. Az énekes saját bevallása szerint azóta szörnyen érzi magát az otthonában, nehezen tudja feledni, hogy idegenek jártak a privát szférájában.

Orosz Barbara

A műsorvezetőhöz 2014-ben törtek be, az eset pikantériája, hogy rendkívül okos macskája, Stella rögtön jelezte a szomszédoknak, hogy illetéktelen behatolók dúlják fel a lakást. Barbara nem volt otthon, a macska azonban kisurrant a bejárati ajtón és addig nyávogott a szomszédoknak, amíg azok fel nem figyeltek a zajra. Ekkor vették észre, hogy Barbara lakásának ajtaja tárva nyitva áll. Rögtön hívták a rendőröket, ám még a gyors intézkedésnek és az okos macskának köszönhetően sem sikerült elkapni a tolvajokat.

Pintácsi Viki

2012-ben szörnyű csapás érte Szandi testvérét: nem volt elég, hogy leukémiás kisfiával a kórházakat járta, az egyik ilyen alkalommal betörtek az otthonukba. A családi házat gyakorlatilag teljesen kirabolták: elvitték a kanapét, a hűtőt és Viki összes munkaeszközét. Az eset után néhány napig Viki nem mert a házban aludni a gyermekeivel, a nagymamánál húzták meg magukat.

Zalatnay Sarolta

Évekkel ezelőtt több millió értékben loptak el ékszereket az énekesnőtől. Cini és lánya, Niki a betörés alatt otthon voltak, amíg aludtak a tolvaj besurrant hozzájuk. Még a kutyák sem ébredtek fel a történtekkor. Az énekesnő akkor arra gyanakodott, mindannyiukat elkábíthatták, hiszen semmit nem érzékelt a betörésből. A Cini számára értékes ékszerek azóta sem kerültek elő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?