Nincs

Sokkot kapott a nő, mikor meglátta, mit művel egy menyasszony a kertjében

Földbe gyökerezett a lába, amikor felfedezte a menyasszony tettét.
  • Szerző: Ripost

Amikor az ember élete egyik legszebb és legfontosabb napjára készül, akkor tele van vágyakkal és ötletekkel, csakhogy egy esküvő drága mulatság, és persze eljön a pont, ahol bizony meg kell húzni a nadrágszíjat. A sok étel, a ruha és a dekoráció mind-mind komoly kiadást jelent, akadnak viszont menyasszonyok, akiknek nagyon nehezére esik lemondania bármiről is, amit megálmodott.

Egy fiatal nő egészen bizarr módon próbálta meg ingyenessé tenni egyik esküvői álmát: fogta magát, és betört a szomszédjához. Durva húzás, nem igaz?

Mutatjuk a részleteket! LAPOZZ!


A menyasszony szomszédságában egy kedves kertész lakik, aki teljesen elképedt, amikor észrevette mi történt, írja a Mirror.

„Egy péntek reggel kimentem az udvaromba, és azzal szembesültem, hogy minden egy rózsám, petúniám, minden virágom, sőt még a kaspók és tárolók is úgy, ahogy vannak, eltűntek” – meséli. Beleértve a növények közé azt a különleges fajtát is, melyet három éven át nevelgetett, hogy nemesítse.

Amikor egy ismerőse megmutatta egy közeli szomszéd esküvőjét, melyet az ifjú pár a kertben tartott meg, nem volt nehéz rájönnie, hogy mi lett a növények sorsa. Az esküvő helyszíne tele volt azokkal a virágokkal, melyek korábban az ő kertjét díszítették, még az egyedi, kézzel festett virágcserepek is ott sorakoztak díszítésként. A menyasszony tehát a jelek szerint fogta magát, és egész egyszerűen betört a kertbe és kifosztotta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?