Nincs

Rettegésben tartotta környezetét az ajkai rendőrverő

Nemrég szabadult a börtönből, gyermeke édesanyjával folyamatosan balhéztak. Veszélyes alaknak tartják a környékbeliek. Az ominózus nap előtt azonban még önfeledten lubickolt a Balatonban gyermekével.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Azonnal elhallgat Ajkán mindenki, akit F. Krisztiánról kérdezünk, arról a férfiról, aki hétfőn az ajkai MOL kúton megvert egy rendőrt. A rendőrt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, és bár kedd reggelre kicsit javult állapota, továbbra sem tudni, hogy szükség van-e műtétre.

Állapotáról az ajkai Magyar Imre Kórház sem ad több információt egyelőre, a helyszínen a képeket a veszprémi Omega Hírek készítette.

Nemrég szabadult

Az ajkai rendőrverő, aki az elsődleges hírek szerint valamilyen szer befolyásoltsága alatt őrjöngött a benzinkúton, nem ismeretlen a rendőrök előtt sem. Börtönben is ült már, amiről közösségi oldalára feltöltött fotói tanúskodnak. "Ezt a képet csak azért tettem ki, hogy  

akik kételkedtek bennem, hogy talpra állok, ne érezzék olyan jól magukat! Én remekül vagyok

- írta május elsején a férfi. Az őket ismerők azonban nem így vélekednek, de egy sem akadt, aki névvel vállalta volna a nyilatkoztatot: környezete ugyanis retteg a férfitól. "Nem könnyű figura, mit ne mondjak - mondja egy férfi, aki csak azzal a feltétellel nyilatkozott a -nak, ha óvjuk személyazonosságát. - Nem lehet tudni, kivel van.

Egy nőtől van egy gyermeke, de mintha egy ideje már nem élnének együtt és új barátnője lenne.

Szegény gyerek úgy tudom, sokat sír, gyakran éjszakáig fenn vannak, áll náluk a bál" - mondja a férfi, majd hozzáteszi: veszélyes alaknak tartja F. Krisztiánt. Ezeket az információkat erősíti meg a rendőrverő több közösségi oldala is: a férfinak valóban új barátnője van, de gyermekével és annak édesanyjával is folyamatosan tartja a kapcsolatot. Mint például az ominózus nap előtti hétvégén, amikor - feltöltött képei mutatják - gyermekével lubickolt a Balatonban. A közös vakáció talán véget sem ért, hiszen a úgy tudja, mielőtt a férfi a MOL kúton megverte a rendőrt, a strandon kötözködött az emberekkel.

címkék:
És ezeket olvastad már?