Nincs

Rejtélyes bohóc riogatja a magyar lányokat

Különös figura ijesztgeti a gyerekeket Veresegyháza környékén. A bohócnak beöltözött férfi elhagyatott helyeken keresi a kislányok társaságát, hastáncot lejt, közös fotózásra kéri őket. A szülőket aggasztja, nem történik-e egyszer más is, de eddig semmi olyasmit nem tett, amiért a rendőrök számon kérhetnék.
  • Szerző: Ripost

Deákné Szathmáry Beatrix, a Veresegyházi Hírmondó nevű Facebook-csoport alapítója hívta fel a lakosok figyelmét a bohóc ruhát viselő alakra, aki kislányokat szólít le, és megkéri őket, hogy készítsenek közös fotót vele, miközben hastánccol.

A %% Beatrix közreműködésével utánajárt, ki is a bohócruhába bújt hastáncos. Kiderült, hogy M. Gergely vidéki majálisokon és kisebb-nagyobb rendezvényeken is feltűnik, ám a legtöbbször civilben. Fellépő ruháját csak eldugott helyeken - legutóbb például a veresegyházi tavak mellett - veszi fel, ott keres közönséget magának.

K. Nóra az erdőkertesi családi napon látta a különös férfit.

- A Derby zenekar koncertjén táncolt. Azt gondoltuk a férjemmel, hogy drogos vagy részeg, ott nem volt beöltözve bohócnak – mondta el lapunknak.

Egy másik édesanya arról számolt be, hogy lánya és annak barátnője egy majálison találkozott a hastáncos bohóccal.

Biciklivel jár, valószínű veresegyházi, mert többször látta azóta is a környéken

– írta.

Néhány szülő a rendőrséghez fordult, akik ismerik a férfit, beszéltek is vele, de amíg nem sért jogszabályt, nem vonhatják felelősségre. Azt javasolják: ha valakit zaklat a bohócruhás, hívja a járőröket.

Furcsa adatlap

A férfinak több Facebook-adatlapja is van, az egyiken Gergő Bohócként szerepel, profilképén egy fiatal lánnyal látható, de nincs ismerőse. Képeit egyedül az Avalon Cirkusz nevű felhasználó lájkolja, ilyen néven több profil is van a Facebookon, mind ugyanazzal a sátras profilképpel, a leírás szerint pedig „Has- és modern ritmikus táncok, nemzetközileg elismert táncosok” a tagok.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?