Létrehozva: 2017.02.01.

Puzsérosan osztják egymást a celebjeink

Könyörtelenül õszinték, vagy szándékos provokátorok? Jó néhány híresség az utóbbi idõben nem a teljesítményével, sokkal inkább az irritáló, megbotránkoztató véleményével hívta fel magára a figyelmet. Hogy miért? Alighanem így mindenki róluk beszélt...

Vajon elmúlik-e valaha az új trend, hogy a celebek egy telefonhívás, vagy személyes üzenet helyett a nagy nyilvánosságot választják egymás iránt érzett visszatetszésük kifejezésére? Íme néhány ellenpélda:

Puzsér Róbert

Az ATV kritikusa sosem rejtette véka alá sarkalatos véleményét. A Csillag születik zsűritagjaként ismerte meg őt az egész ország, már akkor a kiborulásain derültek a nézők. Kezdetben még gyámoltalanabb volt, hiszen a könnyebben támadható fiatal előadók ízléstelenségét firtatta. Majd Hajdú Pétert vette célkersztjébe. Nem telt el nap, hogy Puzsér szó nélkül hagyja Pétert. Ennek eredményeként 2015-ben már kilencre dagadt az egymás ellen indított bírósági tárgyalások száma. De azóta sem állt le. Nemrég Eszenyi Enikőnek szólt be, akiről azt állította: elárulta a kultúrát. A megmondóember egy tévéműsort is kapott, amelyben a „hitvány magyar előadók” rovatában időről időre belemar valakibe.

Õk nem megtermékenyítették a magyar kultúrát, hanem megbecstelenítették, és spontán vetélést idéztek elő

– mondta Puzsér Róbert Koltai Róbert és Koltai Gábor munkásságát summázva a Sznobjektív múlt vasárnapi adásában.

Havas Henrik

Különösen nyers személyiségjegyeiről azonnal megjegyezhető jelenség a „Tanár Úr”, aki az RTL Klub és a TV2 után most az ATV csapatát erősíti újabb beszélgetős műsorával. Ám az internet népét is nap mint nap elszórakoztatja. Legutoljára a magyar mulatós zene koronázatlan királyait, Jollyt és Kis Grófot sikerült kövér cigánynak neveznie. Lassan – akárcsak Puzsér – nála sem telik el úgy egy nap, hogy ne szólna be valakinek. A sor itt is hosszú: Hajdú Péter nála is napirenden van, de kötött már bele Vágó Istvánba, és Gesztesi Károlyt is megpróbálta kioktatni, hogy vajon mennyire volt jó ötlet elvennie feleségül Claudiát.

Fördős Z

Bár azt sokan tudhatták – a főzőműsorból – Fördős Zéről, hogy van egy saját stílusa, de azt eddig talán kevesen, hogy véleményéhez annyira ragaszkodik, hogy az sem zavarja, ha egy idős kollégája kórházba kerül. Több internetes oldal szúrt oda Benke Laci bácsinak, kritizálva a főzőtudományát. Zé volt azonban az egyetlen híresség, aki arccal és névvel vállalta, hogy belerúgjon a többszörös világbajnok séfmesterbe. Egy interjúban megalázóan nyilatkozott az idős mesterszakács munkásságával kapcsolatban, azt üzente a séfnek:

ha nála főzne, sok esetben a kukában landolna néhány étele.

Fenyő Iván

A népszerű színész nemrégiben kultúrmissziójának érezte, hogy megossza a rajongói oldalán a gondolatait Majkáról és Kasza Tiborról, akiket saját bevallása szerint emberileg kedvel, azonban szakmailag nem tartja őket sokra.

„Tibi szépen fotózik, van zeneisége, csak ne énekeljen, vagy valaki szóljon már neki, hogy ne ilyen modorosan”

– szólt oda Tibinek, Majkának pedig azt rótta fel, hogy szerinte túl nagy az önbizalma és „gagyi” alapokra rappel anélkül, hogy lenne mélyebb mondanivalója.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Házasság első látásra: ezek voltak a legdöbbenetesebb szövegek

origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

borsonline.hu

„Hat hete nyertem a lottón – egy új szabály miatt egy fillért sem láttam”

mandiner.hu

A Mandiner cikke után lemondott a Koppenhága-ügy főszereplője

metropol.hu

Visszahívják az emberek kedvenc jégkrémét: nagy probléma van vele

hirtv.hu

Román katonák lepték el Nagyváradot

origo.hu

Szilikon melleivel és millióival dicsekszik Molnár Anikó

astronet.hu

Ennek a 4 csillajegynek beteljesülést hoz a Skorpió telihold

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Okosabb vagy, mint egy általános iskolás? Ebből a tesztből kiderül!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-