Nincs

Pumpáld és rázd! Habosítsd a tejet úgy, mint egy profi!

Szereted tejhabbal a kávét? Nem kell hozzá drága habkészítő masina! Mindössze egyetlen kiürült befőttesüvegre lesz szükséged. No meg a tejre.

Egy csésze tejhabos kávé? Vagy ez túlságosan nagy igény?

Semmi gond! Ne ess pánikba!

Ne parázz a tejhabosító hiánya miatt. Csináld sokkal egyszerűbben!

 

  • Keríts a kamrából egy jól zárható befőttesüveget.

  • Töltsd fel félig tejjel és zárd rá a tetejét. Jó alaposan, mert rázás jön!

  • Kezdd el rázni erőteljesen! Körülbelül 30 másodperc elég is lesz.

  • Vedd le az üveg tetejét, és örülj! Remélhetőleg már habos is a tejed.

Hogy fixáld ezt az állapotot, tedd be a mikróba a habos tejet!

  • Legmagasabb fokozatra, 30 másodpercre, és voila!

Szervírozd illendően, majd zsebeld be a jutalmad!

Végül is ki mondta, hogy ébredés után ki kell pattanni az ágyból

Ugyanezt könnyedén meg tudod csinálni, ha esetleg van otthon french-press kancsód! Ha ezzel csinálod, a rázás helyett a beépített pumpálót használd! Isteni!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?