Nincs

Nyomasztó titok okozhatta a nyírségi tanár halálát: a síneken érte a végzet

A gyerekek kedvence, iskolája egyik legnépszerûbb pedagógusa volt, mégis érthetetlenül kegyetlen módon dobta el magától az életet.
  • Szerző: Ripost

Egy elhagyatott helyen a sínekre lépett, leült és úgy várta a vonatot, ami aztán halálra gázolta őt. Aki csak ismerte, azóta sem ocsúdik a döbbenetből: a nyírségi településen mindenkit megrázott a pedagógus tragédiá­jának híre. Tanítványai és munkatársai is értetlenül állnak az eset előtt.

Mindenkit sokkolt a halálhíre, egyszerűen képtelenek vagyunk felfogni, hogy nincs többé – mesélte egy volt tanítvány. – Nagyon jó tanár volt, nem volt olyan diák, aki ne szerette volna. Igen aktív életet élt, mindig részt vett az iskolai eseményeken. Nem láttuk búskomornak vagy magába fordulónak. Még csak azt sem lehet mondani, hogy otthonülő típus lett volna, hiszen rengeteget kirándult, amikor csak tehette, a szabadban töltötte az idejét.

Egy másik, neve elhallgatását kérő ismerős szerint sosem volt benne öngyilkos hajlam.

– Persze akadhattak magánéleti gondjai, amelyekre mi nem is gondolunk, de sosem volt önpusztító, sőt! - mondta az ismerős a Blikknek.

A lap szerint a férfinak gyermekei is voltak, akikkel igen szoros volt a kapcsolata. Többeket ezért is döbbentett meg különösen az öngyilkosság híre, hiszen az apa rajongva szerette a gyerekeket.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?