Nincs

Nincs béke: Weisz Fanni édesanyját nem hatották meg a szavak

Péntek este hatalmas sikert aratott a siket modell életén alapuló Szavak címû színdarab, melyben Weisz Fanni édesanyjának üzent. A modell sírva fakadt, amikor megtudta, hogy anyukája is megnézte a bemutatót.
  • Szerző: Buster

Tolongtak a nézők péntek este a Szavak bemutatóján, és bár előre nem lehetett tudni, de a közönség soraiban ott volt Weisz Fanni édesanyja is, aki így hallhatta a darabba írt üzenetet, amit a siket modell neki címzett.

"Anya! Én mindent neked köszönhetek. Mindenekelőtt azt, hogy élek, hogy felneveltél, hogy támogattál. Biztos vagyok benne, hogy ez nem volt egyszerű egy „fogyatékos” lánnyal. De tudod, volt egy pillanat az életemben, amikor döntenem kellett. Arról, hogy megmaradok-e egy „betegnek”, aki mindig, mindenben támogatásra szorul, vagy megpróbálok normális fiatal nőként önálló életet élni. Igen, azzal, akit szeretek”

- kezdett bele az üzenetbe Nádasi Veronika, aki a hangját kölcsönözte az önmagát alakító Fanninak. Az előadás után megszólalt a Blikknek a főszereplő édesanyja, akinek arcáról a lap szerint nem lehetett leolvasni semmilyen érzelmet.

"Tetszett az előadás, de nem tudtam meghatódni, mert sajnos én tudom, mi volt ebből az igazság és mi a fikció

-mondta Ágnes, aki egy virággal és egy öleléssel gratulált a lányának.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?