RIPOSTER

Megint hazudik a baloldali sajtó

Most éppen Scarlett Johanssonba próbálnak meg belekapaszkodni.
címkék:
  • Szerző:

Miután a világhírű színésznő meglátogatta Tarlós Istvánt és elismerően nyilatkozott Budapestről, nyomban kiforgatták a szavait és támadások középpontjába került.

Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes a következő nyilatkozatot adta ki az ügyben, miután a baloldali sajtó – szokásához híven – próbálja kiforgatni a történteket.

FŐPOLGÁRMESTERI HIVATAL KOMMUNIKÁCIÓS IGAZGATÓSÁG

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

Nem tudjuk, hogy Scarlett Johansson milyen formában feltett kérdésre válaszolt. Tarlós István és Scarlett Johansson jó hangulatban telt, fél órás nyári találkozóján beszélgetett egymással a főpolgármesteri irodában, ahol a színésznő – ahogy közleményében maga írja, ennek kapcsán „megosztotta vele őszinte elismerését”. Egyetértve a színésznővel, mi sem politikai támogatásként értékeltük, vagy használtuk fel a fentieket. Ilyen nyilatkozat sem a főpolgármestertől, sem más politikustól nem hangzott el. Ugyanakkor örültünk az elismerő szavaknak. Szeretnénk biztosítani őt, hogy a demokráciát nem féltjük Magyarországon, továbbá mi is arra bíztatunk mindenkit, hogy lelkiismerete szerint szavazzon október 13 -án.

A képek publikálásának időpontjáról egyébként a színésznőt képviselő filmgyártó cég döntött és engedélyezte azt.

Budapest, 2019. október 8.

Szalay-Bobrovniczky Alexandra

főpolgármester-helyettes

 

Tarlós István, Scarlett Johansson és Szalay-Bobrovniczky Alexandra Marvels Black Widow – Jay Maidment / 2019 Marvel

 

 

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?