Nincs

Lilu újrakezdte a férjével!

Kétéves kisgyerekük miatt sosem szakadtak el egymástól. Soha meg nem erősített hírek szerint időközben megpróbálkoztak új kapcsolatokkal is, de most, mintha közelednének egymáshoz.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A Blikk információi szerint újra próbálkozik kapcsolatuk rendezésével az RTL Klub műsorvezetője és a férje. Megpróbálják tisztázni nézeteltéréseiket. Míg pár hónapja még úgy tűnt,hogy elválnak, most mégis próbálják megmenteni már tíz éves kapcsolatukat. Az összekötő kapocs kisfiúk, Dávidka.

A Blikk informátora szerint:

"Egyelőre ők maguk sem tudják, mi lesz a dologból, abban azonban biztosak, hogy nem akarják feladni. Nagyon sokat beszélgetnek, sokat találkoznak kettesben is. Randizgatnak, próbálják újra megérteni egymást."

A közeli ismerős szerint van esély arra, hogy megmenthessék a házasságukat.

 

Kit hoztak össze kivel?

Januárban derült ki, hogy Lilu házassága becsődölt, állítólag egy harmadik miatt. Nemcsak Lilu, de férje esetében is félrelépésről suttogtak. Lacit egy régi szerelmével hozták hírbe.

Lilu akkor közzétett egy nyilatkozatot:

„Tisztában vagyok vele, hogy képernyősként az emberek kíváncsiak a magánéletemre, most mégis megértést és türelmet szeretnék kérni mindenkitől, mert egyelőre magam sem tudom, hogy merre tart az életem, nem tudok újat mondani senkinek. Az egyetlen, amit biztosan tudok, hogy a kisfiam a legfontosabb számomra, rajta kívül senkinek sem szeretnék most megfelelni. Õt viszont mindenekfelett védeni szeretném és segíteni abban, hogy ebből a számunkra elmondhatatlanul nehéz időszakból a lehető legkevesebbet érezzen."

A Blikk szerint Lilu és férje ismét sokat vannak együtt, persze többnyire kisfiúkkal közösen. De a hírek szerint már ezen túl is újra randevúznak!

Lilu Facebookra feltett képen látszik, hogy újra kivirult, látszik rajta hogy összeszedte magát!

 

címkék:
És ezeket olvastad már?