Nincs

Lefagyasztott sperma: Kamuhír Jimmy eltikolt gyerekéről

Lefagyasztott spermáról, Jimmy halála után megszületett gyerekről közöl nyilvánvaló álhíreket egy hetilap. Tényként állítják, hogy Jimmynek halála után született így gyereke.
címkék:

Tényként, kijelentő módban tálalja az egyik nagyhírű pletykalap, hogy Zámbó Jimmynek halála után született eltitkolt gyereke. Eltitkolt kell hogy legyen, hiszen mindmáig senki nem hallott róla. A által megkeresett családtagok felháborodva, hajmeresztő képtelenségnek nevezték a cikket. Ami valószínűleg a nyári uborkszezon vagyis a szokásos témahiány miatt lett "megalkotva".

Pincében a sperma!

A merész fantáziájú névtelen szerző azt állítja, hogy egy pincében lévő hűtőszekrénybe Zámbó Jimmy lefagyasztotta tulajdon spermáját. Már innen kezdve képtelenség az egész történet hiszen egy szokásos hűtőszekrény képtelen úgy spermát lefagyasztani, hogy az később használható legyen. (Ehhez pontosan mínusz 196 fokra van szükség!) Jimmy a cikk szerint azért fagyasztotta le a spermáját, mert félt a nemzőképtelenségtől, miközben azért három gyereke is született...

Hova tűnt a Király-sperma?

Aztán ez a valószínűleg egy háztartási hűtőgépben lefagyasztott sperma egy szép napon eltűnt. Csak egy cédula maradt:

A Király gyerekeinek meg kell születniük!

A lap a rég meghalt Hulé Éva, Jimmy egykori barátjának állítólagos állítására, valamiféle senki által nem látott utolsó levélre, hivatkozva azt írja, hogy a spermát Jimmy egy eltitkolt szeretője vette magához. Aki később egy ugyancsak senki által nem látott sms-ben csak annyit írt:

 

Győztem!

A lap itt már maga is elbizonytalanodik. Miközben a cikk címében még tényként állítja, hogy Jimmynek halála után gyereke született, a végén már feltételes módban fogalmaz...

Õrület miket tukmálnak manapság az emberekre... ( A Szerk.)

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?