Nincs

Könyvet írna Pécsi Ildikó: Sosem kedvelt engem a volt menyem

Leleplező könyvben tálalna ki Pécsi Ildikó azokról az évekről, amikor még egy családot alkotott Pártos Csillával. A Kossuth-díjas színésznő nem akar mocskolódni, de szeretné, hogy a közvélemény megtudja, milyen is volt a viszonya egykori menyével.
  • Szerző: ripost

Volt idő, amikor Pécsi Ildikó és Pártos Csilla kapcsolata felhőtlennek tűnt, ám, most kiderült, mindez csak a látszat volt.

Pécsi Ildikó állítja, volt menye már évekkel a viszályuk kirobbanása előtt is méltatlan módon bánt vele.

"Nem volt minden olyan meseszerű, ahogyan azt sokan képzelik. A volt menyem folyamatosan a nyomomban loholt, amikor a kisunokám a közelben volt. Nem tudtunk egy értelmes szót váltani anélkül, hogy ne figyelt volna minket. A szó szoros értelmében mindig közénk telepedett" - mondta el a %%-nak Pécsi Ildikó, aki egy emlékezetes esetet fel is idézett lapunknak. 

Unokája, Csabika első osztályos volt, amikor egy papírfecnire írt egy levelet a nagymamájának, ügyelve arra, hogy az anyukája ne vegye észre, mert a színésznő szerint Pártos Csilla már akkor sem örült annak, hogy fia és anyósa kötődnek egymáshoz.

Ildikó állítja, a kisfiú a lelkére kötötte, hogy ne mutassa meg senkinek a kis üzenetet, főleg nem az édesanyjának. Ildikó így aztán csak éjjel olvashatta el az üzenetet, amikor senki sem látta. Az akkor hatéves unokája leírta benne, hogy mennyire szereti őt, a megható sorokat pedig a tönkrement kapcsolatuk ellenére a színésznő még ma is féltve őrzi.

A további részleteket keresd a %% napilap szerdai számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?