Nincs

Komoly változás Kulka János állapotában!

Friss képek kerültek napvilágra az agyi infarktuson átesett Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színmûvészről...
  • Szerző: BDF

A Bors egyik szemfüles olvasója szúrta ki az utcán Kulka Jánost egy budai étteremben.

„Feltételezem, hogy a nővérével és az ő családjával ebédelt a művész úr” – mesélte a lapnak a neve elhallgatását kérő olvasó, aki azt mondta, bár a népszerű művész sokat fogyott, de jó kedvű volt és jó étvággyal is evett.

„Áprilisban olvastam, hogy a nővére, az orvos Kulka Janina azt kérte az emberektől, hogy drukkoljunk, küldjünk pozitív energiát a testvérének. Mi meg is tettük. Remélem, talán ez is számított valamit...

Annyira jól nézett ki! Sokat fogyott, az igaz, de láthatóan nagyon jó kedve volt, és jó étvággyal evett. Mindkét kezét tudta használni, a korábbi aggodalmaknak, a látottak szerint legalábbis, nem volt alapjuk.

"Komolyan mondom, boldogság volt nézni, hogy egy ilyen betegségből felgyógyult. Nagyon jó egészséget kívánok neki, és remélem, nem haragszik azért, hogy ezt elmondtam. Velem együtt sok rajongója van, sokan aggódtak érte, szorítottak neki. Szerintem nem baj, ha megtudják, hogy az, akit szeretnek, tisztelnek, meggyógyult.

Remélem, hamarosan újra a színpadon is láthatjuk Kulka Jánost.

A képek megtekintéséhez kattints ide!

Amint a %% is beszámolt róla, a színművésszel április elején száguldott a mentő egy budapesti kórház intenzív osztályára, ahol agyi infarktusa miatt életmentő műtétet hajtottak végre rajta az orvosok.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?