Nincs

Koko jó formában van: autógumikkal legózott a bokszoló

A jó célért küzdött Kovács Koko István olimpiai és világbajnok bokszoló és Csernoviczki Éva olimpiai bronzérmes cselgáncsozó az Ökumenikus Segélyszervezet és a Bridgestone vállalat budapesti karitatív akcióján.
  • Szerző: Ripost

Nem a tatamin és nem is a szorítóban találkoztak a küzdősportok kiemelkedő személyiségei, hanem önkéntesekkel együtt több száz darab gumiabroncsból rakták ki az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalának számait, hogy felhívják a figyelmet a rászorulók megsegítésének a fontosságára.

Az adventi adománygyűjtés "ÉTELT az éhezőknek, OTTHONT az otthontalanoknak, ESÉLYT az esélyteleneknek!" jelmondata azt hangsúlyozza: ez az ünnepi összefogás nem egy egyszeri ajándékozásról szól. Azért gyűjt a segélyszervezet, hogy egész évben segíteni tudja a nélkülözőket, kitörési pontokat tudjon kínálni a szegénységből.

A szervezet ünnepi segélyakcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonalon hívásonként 250 forinttal lehet támogatni.

Az Ökumenikus Segélyszervezet évente családok tízezreinek nyújt kézzelfogható segítséget élelmiszer, ruha vagy éppen tanszerek formájában, átmeneti otthonainkban családok százainak biztosít lakhatást és átfogó támogatást a továbblépéshez. Egy-egy családdal akár éveken át foglalkoznak, annak érdekében, hogy önállóan, külső segítség nélkül boldoguljanak.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?