Nincs

Kis fürdőbe hatalmas ötletek: Használj ki minden apró zugot!

A legkisebb fürdőszobákat is be lehet praktikusan rendezni. Néhány remek tipp és minden holminak lesz helye, a fürdőd pedig tip-top lesz!

Te is mindig úgy érzed, hogy a fürdőszobádban nincs elég hely? Valószínűleg tényleg így is van, a lakásokban gyakran kisebb a fürdő, mint amekkorára szükség lenne. De nincs veszve minden! Mutatunk néhány hasznos trükköt, hogy könnyedén elpakolhasd el a holmijaidat. Érdemes minden kis felületet kihasználni, és élni olyan lehetőségekkel, amiktől tágasabbnak érzed az amúgy szűk teret.

 

1. Rakd magasra!

Ha csak egy mosógépnyi helyed van, emeld meg a masinát. Elférhet alatta egy szekrényke, ami nemcsak a szennyest, de a tisztítószereket is benyelheti. Mindenképp stabil megoldásra törekedj, nehogy  centrifugálás közben kiugorjon a mosógép.

 

2. Okosan pakolj!

Egyszerű polcokkal rengeteg új helyet tudsz kialakítani. Ebben a "létra" polcban a legjobb, hogy bármikor átrakhatod máshová.

3. Akaszd fel

A tubusokat csíptesd fel és máris felszabadul el polc, ahová mást is tudsz tenni.

4. Használj ki minden helyet!

A mosdó alatti szekrénybe szerelj fel egy rudat, és akaszd fel rá a gyakran használt tisztítószereket. Így mindig kéznél lesznek.

5. Polcot mindenhova!

Építsd be a "holttereket". A legkisebb helyre is tégy polcot és rengeteg mindent el tudsz pakolni.

6. Mágnest a fémtárgyaknak!

Mágneses csíkot felragasztva könnyen meg fogsz találni miden fémtárgyat.

7. Szereld a falra!

Falra szerelt tárolók rengeteg helyet felszabadítanak. A kisebb dolgokat érdemes ezekbe tenni, és azonnal kéznél lesznek.

8. Használj praktikus tárolókat!

A zuhanyfüggöny tartójára akasztható tárolóval két dolgot tudsz használni egyszerre. Ha olyan dolgokat teszel ide, ami a zuhanyzáshoz szükséges, elég csak kinyúlnod érte, máris kéznél lesz.