Nincs

Kiélezte a kést mielőtt átvágta a vonyító kutya torkát

Két év letöltendő börtönbüntetést kapott az a 22 éves fiatalember, aki késsel vágta át a vonyító kutya torkát Pápa környékén.
  • Szerző: Cs.R.

Jogerősen két év letöltendő börtönbüntetést szabott ki a Pápai Járásbíróság egy 22 éves állatkínzóra.

Akik ismerik az általa elvágott torkú kutya történetét, üdvözlik a döntést, sőt, még súlyosabb büntetést kérnek. A fiatal ugyanis brutális kegyetlenséggel bánt állatával, amit 3 hónapig láncra kötve tartott az udvarában.

Április végén a kutya feltekeredett láncára, emiatt szüntelenül vonyított és ugatott. Ez azonban zavarta gazdáját, aki éppen mulatni akart. A házban iszogatott, amikor felindulásában kirohant a kutyához.

Az állat viszont félelmében megtámadta a fiút. Gazdája ekkor elhatározta, hogy végez a kutyával. Megélezett egy kést, majd visszament vele az udvarra. Bal kezével befogta a kutya száját, majd a jobb kezével többször is átvágta az állat torkát. Szerencsére közben lecsatolta az ebet a láncról, így az elmenekülhetett. Végül mégis gazdájának udvarán bújt el az utánfutó alatt. Megbánva tettét, a fiú orvoshoz vitte a vérző kutyát, akinek az életét a szakember mentette meg.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?