Létrehozva: 2017.04.24.

Kétségbeesetten titkolják a Simicska-csicska hatalmas jutalomfalatját

Ködösít, mellébeszél, sõt tudatosan félreinformál a Jobbik. Titkolják, hogy mekkora jutalomfalatokat kaptak Simicskától, aki mindent a cukiságkampányba bonyolódott pártra tett fel.

Szerző RIPOST

Továbbra is titkolózik a Jobbik arról,hogy mekkora összeget költöttek az országos, kormányt lejárató „Ti dolgoztok, ők lopnak” plakátkampányukra. Teszik ezt annak ellenére, hogy a pártok finanszírozásának jelentős része a központi költségvetésből történik.

Kérdéseikre hetek elteltével Schön Péter, a párt gazdasági igazgatója reagált. Annyit közölt:

nem tudnak eleget tenni az általunk kezdeményezett közérdekű adatigénylésnek. Arra hivatkozott: a kért adatok nem közérdekűek.

Ismert, a Jobbik a hónap elején kezdett kormánylejárató kampányába, állításuk szerint országszerte több mint kétezer ilyen plakátot helyeztek ki. Információink szerint azonban nagyságrendekkel több plakáttal árasztották el a településeket.

A Jobbik ugyan elismerte, hogy a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Publimont Kft. és a Mahir Cityposter Kft. hirdetési felületeit használják, a plakátkampány összegéről azonban az első pillanattól kezdve titkolóznak. Jakab Péter, a Jobbik szóvivője korábban elismerte, hogy nem azért állapodtak meg Simicska-féle cégekkel, mert onnan kapták a legkedvezőbb árajánlatot, hanem mert „ velük tudtak megállapodni”. A párt azt közölte: a pontos összegről csak a plakátkampányuk végén tudnak beszámolni.

A titkos üzlet ellenére a Jobbik következetesen tagadni próbálja, hogy bármi közük lenne a médiavállalkozóhoz, aki azóta egyértelművé tette: „minden szimpátiája a Jobbiké”. Hidvéghi Balázs,a kormánypárt kommunikációs igazgatója szerint a Jobbikot Simicska Lajos pénzeli, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Jobbik nem akarja elárulni, mennyi pénzt és milyen támogatást kaptak tőle.

A titkolózás egyértelművé teszi, hogy semmilyen piaci szerződésről nincsen szó, a Jobbik nem véletlenül hirdet csak a Simicska Lajos tulajdonában álló plakátokon. A Fidesz minden törvényes eszközzel fel fog lépni azért, hogy kiderítse mennyi pénzt kap a Jobbik Simicskától.

 

Szerző RIPOST

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, hol lesz G.w.M az újabb baba születésekor

origo.hu

Nagy a baj: katonákat küld Ukrajnába az Egyesült Államok

borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

vg.hu

iPhone 16: meglepő információk szivárogtak ki

ripost.hu

Mutatjuk, mit kell tenni most a málnával, hogy nyáron szuper termés legyen

vg.hu

Ruandába telepítik az elfogott illegális migránsokat a britek

origo.hu

Hatalmasat hazudott Magyar Péter - lebukott

mindmegette.hu

Ezek a leghatásosabb természetes szerek a levéltetvek ellen

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-