Nincs

Hiába titkolóznak, lebukott a sztárpár!

Hosszú hónapok pletykálják, hogy egy párt alkotnak, mégsem hajlandóak beismerni kapcsolatukat. Most megtette helyettük a barátjuk.
  • Szerző: The_M

Tavaly tavasszal nemcsak a természet éledt újjá, hanem az a szóbeszéd is, miszerint Katie Holmes kollégájában, Jamie Foxx-ban találta meg az igazit. Az állítólagos románcukat azonban kategorikusan tagadták az érintettek, pedig azóta már azt is tudni vélték többen, hogy az eljegyzést is megtartották.

A pletyka aztán szép lassan elült, egészen néhány nappal ezelőttig. Történt ugyanis, hogy Jamie egyik legközelebbi barátja, Claudia Jordan egy interjúban megerősítette az Oscar-díjas sztár és Katie kapcsolatát. A dúsgazdag reality celeb szerint Foxx elképesztően boldog kolleginája oldalán.

Persze amíg Jamie és Katie nem áll ki a világ elé együtt, addig nem jelenthetjük ki biztosan, hogy tényleg egy párt alkotnak. De ennek annyi esélye van, mint Argentínának az Eb-győzelemre. Foxx egyik legjobb barátja ugyanis Tom Cruise, és őt nem alázná meg azzal nyilvánosan, hogy a volt feleségével jár. Arról nem is beszélve, hogy Cruise bosszúból egy életre elkaszálhatja Jamie szakmai jövőjét.