Nincs

Gombos Edinát azonnal műteni kell

Alig egy hónappal kisfia születése után ismét kórházba került Gombos Edina. A TV2 sztáranyukája vélhetően vesekő- és katétereltávolító operáción esik át. Két gyermekét, a hatéves Mirandát és a mindössze 4 hetes Matteót férjére bízta.
címkék:

„Most pár napig nélkülem kell boldogulniuk... Utána viszont már csak egy rossz emlék lesz a vesekő” - írta tegnap késő este közösségi oldalán Gombos Edina. A TV2 sztár műsorvezetője hosszú ideje küzd pokoli fájdalmakkal a veseköve miatt, de mivel kisbabát várt, minden olyan kezeléstől, és fájdalomcsillapítástól távol tartotta magát, ami árthatott volna magzatának. Edina hathónapos terhes volt, amikor először kapta el a vesegörcs, akkor derült ki, hogy nagy a baj. Ahogy a borsonline cikkéből kiderül, Edinát akkor rohammentő szállította kórházba egy rendezvényről. Később a műsorvezető a TV2 Aktív című műsorában elmondta, hogy a kórházban úgynevezett dupla J katétert helyeztek fel a veséjéhez, hogy a vezetékben elakadt kő mellett akadálytalanul távozhasson a vizelete.

A terhesség további heteit és a vesekő okozta rettenetes fájdalmakat Edina fájdalomcsillapítás nélkül, elképesztő fegyelemmel viselte. A mostani vesekő- és katétereltávolítási beavatkozás valóságos megváltás lesz az azóta is kínok közt élő anyukának, aki vélhetően továbbra sem szed erős gyógyszereket az anyatej miatt. Szurkolunk, hogy végre minden rendben legyen és a kétgyerekes anyuka mielőbb visszatérhessen családjához.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?