Nincs

Fordulat lehet a gyilkos 15 éves fiú ügyében? Kihallgatták a szemtanút

Barátai nehezen hiszik, hogy M. A. egyedül gyilkolt Tatabányán. A rendőrség kihallgatott egy szemtanút, sokak szerint esetleg fordulatot hozhat az ügyben...
  • Szerző: Ripost

M.A-t az otthonából, ötéves kistestvére szeme láttára vitték el a rendőrök. A cipőjét tárgyi bizonyíték gyanánt elkobozták, így a bíróságra is papucsban érkezett. A tárgyalásra édesanyja is elkísérte, gyermekével azonban nem beszélhetett. Az asszony nyilatkozni nem akart, a folyosón ülve azonban annyit elárult: hisz fia ártatlanságában, azt pedig elképzelhetetlennek tartja, hogy mindezt egyedül követte el.

Egyelőre nem zárható ki, hogy a fiúnak több tettestársa is volt. Időközben a rendőrök azokat a barátait is kihallgatták, akikkel a gyilkosság előtt bandázott. Õk szintén furcsállják a körülményeket. El tudják képzelni, hogy lehetett egy felbujtó. Ezzel cseng össze az is, hogy a gyilkosságok helyén és idején a Győri úton és a Reguly Antal téren is láttak több alakot elszaladni. Egy lakó állítja: az ablakon kinézve négy fiatalra lett figyelmes, akik üvöltöztek, egyikük pe­dig azt kiabálta: fogadjunk, hogy nem mered megtenni, öld meg!

A Bors szerint az egyik szemtanút már ki is hallgatták. A rendőrség azonban egyelőre mást nem gyanúsít az ügyben.

És ezeket olvastad már?