Létrehozva: 2017.07.28.

Fantasztikus szexpózkörkép: Csúcsgyönyör minden típusú férfiasságnak

Ha nem vagy odalent átlagos, lehet, hogy nem a megszokott módon kell szeretkezned. Minden péniszméretre és formára létezik ideális póz! Mutatunk a variációkat!

Bárhogy is szeretnéd, a péniszed méretét és alakját nem tudod megváltoztatni, ugyanúgy el kell fogadnod, mint a magasságodat vagy a szemed színét. Ami nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem kell figyelembe venned. Ugyanis lehet, hogy eddig azért nem juttattad csúcsorgazmushoz a csajodat, mert nem számoltál azzal, hogy más pózt kellene kipróbálnotok, mert például van egy kis görbület a férfiasságodon, vagy vastagabb, mint az átlagos. Van néhány trükk, amivel még előnyt is kovácsolhatsz az adottságaidból!

1. Túl kicsi

Ha az átlagosnál kisebb szerszámod van, akkor biztos érezted már, hogy nem tudsz elég mélyre behatolni – ami azért is gáz, mert nem éred el a G-pontot a hüvelyben, vagyis nehezen lesz orgazmusa a lánynak. Legközelebb próbáljátok ki a kutyapózt, úgy, hogy a nő szorosan összezárja a combjait. Ezzel ugyanis szűkebb marad a vagina, és sokkal érzékibb lesz az aktus. Egyébként van egy hatalmas előnye a kisebb szerszámnak: orálnál könnyebben a szájába tudja venni a nő, eszméletlen élményhez juthatsz – amiben azok nem feltétlen részesülnek, akinek túl nagy van.

2. Túl nagy

Nem mindig előny, az átlagos vagina ugyanis 10, legfeljebb 17 centi mély, vagyis a legtöbb nő ennél nagyobb szerszámot nem tud befogadni. Sőt, akár fájdalmat is okozhatsz a lánynak, főleg, ha ő túl szűk odalent. Először is, akár tetszik, akár nem, érdemes síkosítót használnotok, hogy minden simán menjen. A legjobb póz, ha a nő van felül: akkor érzi, meddig engedhet be – és neked nem kell folyamatosan aggódnod azon, hogy mikor okozol neki fájdalmat. Így ő diktálja a tempót is, neked pedig eszméletlen látványban van részed, ahogy ringatóznak a keblei, miközben rajtad lovagol…

3. Túl vastag

Lehet, hogy hosszra pont átlagos, de körméretben termetesebb vagy, mint az átlag? Behatoláskor kellemetlen, feszítő érzést, akár fájdalmat is okozhatsz a nőnek, ha a hagyományos, misszionárius pózt választjátok. A megoldás itt is a kutyapóz, de nyitott combbal: így ugyanis tágabb lesz a vagina, ráadásul a behatolással olyan részeket is stimulálni tudsz, amiket egyébként nem érnél el. Közben folyamatosan figyeld a csaj reakcióit, hogy eltaláld a megfelelő szöget…

4. Túl vékony

Lehet akármilyen hosszú, ha nem tölti ki a vaginát, akkor csak szerencsétlenkedés lesz a hagyományos pózokból. Ahogy a rövid pénisznél, itt is minden olyan póz jó, ahol a nő összezárja a combjait: fekhet akár hason, csinálhatjátok kutyapózban, vagy gyertyapózban: vagyis amikor a magasba emeli az összezárt lábait, és te úgy hatolsz be. A lényeg itt is az, hogy összeszűküljön a hüvely, így minden ingert intenzívebben érez a nő.

5. Görbül

Van, akinek nem nyílegyenesen áll, hanem van benne egy kis görbület. Ha közéjük tartozol, biztos volt már egy-két kellemetlen élményed. Próbáld ki a következőt: kérd meg a lányt, hogy feküdjön az ágyra, az oldalára, és húzza fel a lábát. Kucorodj mögé, és úgy hatolj be hátulról. Így ferdén felfele törsz utat magadnak odabent, amit ő egyenesnek fog érezni. Ráadásul ebben a pózban eszméletlen orgazmusban tudod részesíteni.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezért osztogatja el a vagyonát az egykori Nagy Ő, Jákob Zoltán

origo.hu

Drámai fordulat: megkezdte az orosz hadsereg a teljes kivonulást

hirtv.hu

Nem akárki vett röplabdapályát a Balassi Bálint Gimnázium tanulóinak

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

vg.hu

Történelmi eső mosta le a térképről Dubajt

origo.hu

Idegesen reagált az új szerelméről szóló pletykákra T. Danny

travelo.hu

Jó hír! A 2024-es szezontól ingyenes lesz a SHO BEACH, a Kopaszi-gát strandja

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Súlyos dologgal vádolják a nézők a Házasság első látásra szereplőjét

ripost.hu

Nem bírt magával Lőw Zsolt, ő tette helyre a Bayern BL-hősét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-