Nincs

Ez döntheti el, miért fulladt meg a borsodnádasdi Csenge

Még mindig a szakértő véleményekre vár a borsodnádasdi K. Csenge meggyilkolásával vádolt fiatalember ügyvédje...
  • Szerző: Cs.R.

Négy hónapja a szakértői véleményekre vár a K. Csenge meggyilkolásával vádolt fiatalember és ügyvédje. Mint arról a beszámolt, B. Rolandot azzal gyanúsítják, hogy szeptember 2-án Borsodnádasdon meggyilkolta a 17 éves K. Csengét. A fiatal lány közkedvelt volt a településen, nagy felháborodást váltott ki, amikor lemeztelenített holttestét egy vízelvezető csatornában találták meg.

A mai napig kétséges, hogyan került oda. A rendőrség a 20 éves B. Rolandot gyanúsítja, akivel Csenge a kérdéses estén egy erdős részen találkozott, beszélgettek. A lány később öntudatlan állapotba került, és a fiú fejjel lefelé egy vízzel teli aknába engedte le. A lány halálát fulladás okozta, ennek ellenére dr. Boschánszky Iván szerint sok még a tisztázásra váró kérdés.

- Több szakértői véleményre várunk – mondta a %%-nak B. Richárd ügyvédje. - Számunkra nagyon fontos a boncolási jegyzőkönyv, amiből pontosan kiderül, mikor és hogyan halt meg a lány. Ennek az eredménye döntően befolyásolhatja a végleges tényállást.

A Roland egyik ismerősétől úgy tudja, hogy a fiút keményen megviseli a börtön.

- Most szakadt rá minden, az elmúlt négy hónapban sokat fogyott, és átértékelte az egész életét - mondta lapunknak az ismerős. Borsodnádasdon elkönyvelték, hogy Roland a felelős Csenge haláláért és haragszanak rá, pedig ez csak a bírósági ítélet után lesz egyértelmű.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?