Nincs

Ez a legősibb tabu a szexben: Derüljön ki végre az igazság!

Férfiak és nők egyaránt annyira félnek tőle, hogy beszélni se mernek róla. Megmutatjuk a legvadabb félelmeket.
  • Szerző: J.D.

Örök tabutéma, vajon szabad-e szeretkezni, amikor a nő menstruál. Sok férfi fel se meri veti az ötletet a párjának, pedig ha mindketten nyitottak vagytok rá, még előnyei is lehetnek a nehéz napoknak. Első lépésként engedd el a félelmeidet, ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy ő nem lenne vevő rá. Megmutatjuk a legismertebb tévhiteket és félelmeket.

1. Gusztustalan

Egy kicsit valóban meredek, de ha mindent megterveztek, egyáltalán nem undorító. Egy törölköző vagy extra lepedő az ágyban megelőzi a szennyeződéseket – de az is jó megoldás, ha eleve a zuhanyzóban csináljátok, ahol még új pózokat is kipróbálhattok. Ráadásul léteznek hüvelyi segédeszközök a nők számára, amivel észre se veszed, hogy menstruál.

2. Egészségtelen

Orvosilag igazolt tény, hogy a menstruációs vér egyáltalán nem fertőzőbb, mint bármilyen más vérzés, így nem okoz semmilyen problémát sem neked, sem neki egy kis hancúrozás.

3. Úgysincs kedve hozzá

A nők döntő többségének csak az első napon vannak fájdalmaik; ekkor valóban a pokolba kívánna, ha próbálkoznál. A menstruáció többi napján azonban eszméletlenül kívánják a szexet, ugyanis a homonháztartásuk vitustáncot jár. Ráadásul avagina ilyenkor hiperérzékeny az izgatásra, nagyon sok nő számolt be arról, hogy sokkal intenzívebb orgazmust élt át.

4. Nem eshet teherbe

Legalábbis mindössze egy százalék esély van rá, ami pontosan annyi, mint óvszerrel vagy fogamzásgátló tablettával.

5. Rosszabbul lesz tőle

Tévhit, hogy erősebb lesz a menzesz, vagy jobban fog fájni a szextől,  sőt, pont az ellenkezője igaz. Sok nő számolt be arról, hogy a pontosan a hancúrozástól enyhültek a görcseik, és csökkent a fájdalmuk.

Ha még mindig bizonytalan vagy, beszélgess a pároddal, hogy kiderüljön, egyformán gondolkodtok-e a témáról. Ha igen, mielőtt belevágtok, tisztázzatok le minden félelmet és ellenérzést.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?