Nincs

Ebből még film is lehet! Negyven éves palackpostát találtak....

A szerzők megfogadták, hogy négy évig nem nősülnek, és mindannyian leérettségiznek.... De vajon kik lehettek ők? Segíts megfejteni a rejtélyt!
  • Szerző: Ripost

Amerikában ennek a sztorinak már megvették volna a jogait és készülne a forgatókönyv...

A Palackposta Facebook-oldal tette közzé, hogy romantikus körülmények közt találtak egy öreg levelet. A papírt 1974-ben palackozták be, első ránézésre egy fekete címkés cseresznyepálinkás üvegbe, s 1978. június 25-én tervezték felbontani a szerzők.

Ám ez elmaradt, s 2016 nyarán került elő a levél a parafadugóval lezárt üvegből...

Az ember szinte látja maga előtt a lelkesen körmölő szerzőket, akik különféle fogadalmakat tettek. Vágytak külföldi útra, házra, kocsira, futballkarrierre... Azt akarták, hogy a PCS zenekart (?) a környéken mindenki ismerje – ez valószínűleg nem jött össze, legalábbis ilyen néven bandáról nemigen hallottunk.

A fiúk megfogadták, hogy négy éven belül leteszik az érettségit, s nagyon határozottan kiemelték: nem nősülnek meg!

Hogy ez sikerült-e, egyelőre senki nem tudja, merthogy az mindeddig nem derült ki, kik voltak a feledékeny palackpostások.

A levélből a megtalálók megtudták a négy szerzőből kettőnek a becenevét: Csacsa és Musa volt, akik földbe rejtették a palackot a Nógrád megyei Rétságnál.

Segíts, ismered a most ötvenes éveik közepén járó szerzőket? Ha ráismersz a múltbéli üzenet küldőire, vagy épp te voltál, aki írta a bűbájosan naiv sorokat, jelentkezz!

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?