Nincs

Az édesanyák gyerekeikkel menekülnek az utcai pornó elől

Gyerekeket sokkolnak a gerilla-pornósok, az édesanyák a kicsiket ölbe kapva menekülnek. Olcsón meg lehet úszni az ilyesmit...
címkék:
  • Szerző: Ripost

Pánik tört ki a minap fényes nappal egy siófoki vendéglő közelében, mert alig néhány méterre a békésen étkező családoktól  durva pornójeleneteket kezdtek forgatni, adta hírül a Borsonline.

Menekülnek a gyerekes anyák

Két dominajelmezbe öltözött nő vonaglott az utcán és két férfi vette kamerával a történéseket. Az anyukák nem győzték eltakarni a gyerekek szemét, egy édesanya ölbekapta kislányát és kiszaladt vele a mosdóba.

"Két operatőr filmezte a két lányt. Az egyik dominajelmezben, feketébe öltözve pórázon vezette a neki alávetett lányt.

 

Néha ostort is elővett és rácsapott a kúszó-mászó lány meztelen hátsójára.

 

Felvettek egy olyan jelenetet is, amikor a domina levettette a másik lánnyal a bugyiját, majd belegyömöszölte a szájába" - mondták szemtanúk.

A rendőrkapitányság előtt szemérmetlenül

Körülbelül száz járókelő lehetett szemtanúja a forgatásnak, köztük nem egy kisgyerek is. Egy felháborodott férfi kihívta a rendőrséget, de mire az egyenruhások kiértek, addigra a pornósok kocsiba pattantak és eltűntek a helyszínről.

Hasonló dolog már megtörtént az Andrássy úton is, de az is előfordult, hogy a Teve utcai rendőrpalotával szemben, az utcán, nappal – egy hölgy orálisan elégítette ki filmbéli partnerét.

Olcsón meg lehet úszni

Az egészben az a leginkább felháborító, hogy mindez bocsánatos bűn. Csupán szabálysértés, amiért közérdekű munka vagy pénzbírság szabható ki.

Egyre terjed ez az őrület június elején a Gellért-hegyen forgattak szado-mazo pornósok. A nőt pucérra vetkőztették, a fejét a lépcsőkorlát alá szorították. Száját ruhával tömték be, és sétáltatták a lépcsősoron. De forgattak már pornófilmet a Hősök terén, a Lánchídnál, a Citadellán, és az Operánál is.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?