Nincs

A világ legizgatóbb szexkalandját már a tudomány is vizsgálja

Jutottál már a gyönyörök csúcsára 10 ezer méter magasan? Aki már átélt orgazmust repülőgépen, azt mondja, bombasztikus élmény. Egy kutatás pedig utánajárt, vajon mitől lehet az.
címkék:
  • Szerző: J.D.

Vannak, akik rettegnek a repüléstől, akadnak, akik élvezik, de a többség leginkább végtelenül unatkozik a hosszú repülőutakon. Nem is csoda: nem lehet felállni, nincs semmi értelmes dolog, amit csinálhatnál, egy idő után az olvasás se megy, aludni csak úgy-ahogy sikerül, és filmet nézni se lehet a végtelenségig.

Akadnak emberek azonban, akik egy kis szexszel töltik ki az unalmas órákat a repülőn. Természetesen nagy részük részeg, hála a kiszolgálásnak, és az se meglepő, hogy többnyire olyanok tartanak spontán pásztorórát a gépen, akik korábban életükben nem látták egymást.

Most tekintsünk el attól, hogyan és hol oldják meg (bár a mosdó a legkézenfekvőbb), és térjünk át arra, hogy az unaloműzés mellett más előnye is van a repülőgép-szexnek. Például az, hogy akik már csinálták, életük legfantasztikusabb szexélményeként számoltak be róla. Egy kutatás utánajárt, mi lehet ennek az oka.

1. Magasság

Kilenc kilométer magasságban lényegesen alacsonyabb a légnyomás és kevesebb az oxigén, ami alapból is összezavarja az emberi szervezetet. Ebben az állapotban minden apró érintés hiperintenzív élvezetet nyúlt; hát még egy csók, vagy valami más!

2. Egekben a stresszhormonok

Emellett ott van a lebukás kockázata, plusz a tény, hogy egy alapvetően veszélyes helyzetben, mint a repülés, a szeretkezés kiszolgáltatott helyzetébe kerül a pár. Ez a két tényező az egekbe emeli az endorfin és adrenalin szintet, és a stresszhelyzetekben tapasztalt emelkedett készenléti állapot is belép a képbe. Vagyis minden idegszál ki van hegyezve az ingerekre.

3. Vibráció

A repülőgép lágy rezgése fokozza az izgalmat, ami nem csoda: normál szex közben is bevetnek a párok vibráló eszközöket.

4. Eszméletlen orgazmus

A nyomáskülönbség miatt fantasztikus élmény az orgazmus, ráadásul a repülőgépen kevesebb az oxigén, mint a földön, ami fokozza az eufóriát. Emiatt valósággal robban az orgazmus.

címkék:
És ezeket olvastad már?