Létrehozva: 2018.06.12.

Újabb milliárdos hazai nyeremény született az EuroJackpoton

Folytatódik a hazai lottójátékosok hihetetlen szerencseszériája: a 22. játékhéten megnyert, 1,6 milliárd forintot érõ Ötöslottó után most hétvégén az EuroJackpoton tett szert egy honfitársunk közel 1,5 milliárd forintos nyereményre! Mindezt ráadásul úgy, hogy az 5+2 kihúzott számból "csupán" 5 +1-et talált el...

Igazán szerencsésnek tarthatja magát az a hazai EuroJackpot játékos, akinek múlt pénteken 5+1 találata volt: a magyarországi lottójátékok modernkori történetében soha nem nyert senki ekkora összeget úgy, hogy még csak telitalálatosa sem volt. Hihetetlen szerencséjéhez persze az is hozzájárult, hogy az EuroJackpot heti főnyereménye a múlt héten elérte a 90 millió eurót, azaz a több mint 27 milliárd forintot, mely nemcsak az EuroJackpot, de a hazai lottójátékok tekintetében is az elérhető legnagyobb főnyereménynek számít.

Magyarország Csehországgal és Szlovákiával egy időben, 2014-ben csatlakozott az EuroJackpot forgalmazásához. Az Európát átívelő játék a kezdetektől fogva nagy népszerűségnek örvend az itthoni játékosok körében, hiszen már bevezetése óta minden évben született 5+1-es magyar találat, de ez idáig általában bruttó félmillió eurós, azaz több mint 150 millió forintos nyereményt jelentett a szerencséseknek.

Közel másfél éve, 2017 februárjában viszont az 5+2-es telitalálatot is sikerült egy magyar játékosnak eltalálnia, amikor is a modernkori magyar lottótörténelemben elért legnagyobb főnyeremény, bruttó 22,5 millió euró, vagyis 5,9 milliárd forint talált gazdára.

Azt most még csak találgathatjuk, hogy Magyarország legújabb EuroJackpot lottómilliárdosa mihez kezd majd mesés főnyereményével. A Szerencsejáték Zrt. legutóbbi felméréseiből viszont kiderül: milliárdos nyeremény esetén a hazai válaszadók több mint fele leginkább álmai ingatlanára költene. 10 magyarból hat honfitársunk pedig biztosan kilépne a munkahelyéről, de számosan vannak azok, akik saját vállalkozásba kezdenének. És azt is tudjuk: EuroJackpot milliárdosként a magyarok igazán jószívűnek bizonyulnának: a megkérdezett játékosok mintegy háromnegyede családját támogatná a nyereményből, de minden második magyar jótékony célra is áldozna.   

Az EuroJackpot főnyereménye ezen a héten is több mint 27 milliárd forint: ha folytatódik a hazai lottójátékosok mázlija, lehet, hogy újabb magyar telitalálatot ünnepelhetünk a most pénteki sorsolás után?

Aki mer, az nyer! A 2018-as év idáig különösen szerencsésnek bizonyult a hazai lottójátékok kedvelői számára: az év első 23 hete során már 800 lottómilliomos és 3 lottómilliárdos mondhat hálát Fortunának, és persze magának is mázlijáért! Az idei év eddigi legnagyobb telitalálatát egy szerencsés honfitársunk a 22. héten az Ötöslottón érte el, amikor 1,6 milliárd forint ütötte a markát…

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezért kérik el a személyidet az Aldiban

origo.hu

Itt van Oroszország döbbenetes válasza az atomfenyegetésre

borsonline.hu

Ábel Anita: „Roberto azért szeret, amilyen ember vagyok”

mandiner.hu

Németországban felismerték: hatalmasat tévedtek a magyarokkal kapcsolatban

ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

mandiner.hu

Eddig szidták érte, most fél Európa Magyarország útját választotta

origo.hu

Zelenszkij ezzel a gátlástalan trükkel akarja kirobbantani a harmadik világháborút

travelo.hu

Totál részegek voltak a madarak, az állatmentők azt hitték haldokolnak

ripost.hu

3 csillagjegy, akiknek most nagyon kerülniük kell a konfliktusokat

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

MANI

Változás: új, fontos infók a gyógyszerek kiváltásáról

MANI

Már 3D-ben is megnézhetjük az orvosi leleteinket

MANI

Hol most a legolcsóbb a lakásbiztosítás? Elindult a kampány, íme a részletek

MANI

Elindult a lakásbiztosítási kampány: itt van minden tudnivaló

MANI

Aki meg akarja őrizni pénze értékét, most ebbe fekteti

MANI

1 milliárd forintot lehetett nyerni ezzel az öt számmal

MANI

Itt a vége a jó világnak: fizetős lehet a Google

MANI

Lelepleztük a hazai zöldségeket: mutatjuk az árakat!