MANI

Újabb főnyereményekben gazdag lottóhétvége vár a szerencsésekre

Továbbra sem született telitalálat az Ötös- és Hatoslottón, így 2019. június utolsó hétvégéje óta nem volt jackpot ezen a két játéktípuson. Ha mindez nem lenne elég az Eurojackpot várható főnyereménye is igazán kiemelkedő. Vegyük sorra mi vár ránk az előttünk álló időszakban.
  • Szerző: Ripost

Újabb hétvége zajlott le úgy, hogy nem volt telitalálat az Ötös- és Hatoslottón, így 17 hete halmozódik a főnyeremény. Mindez természetesen a várható főnyeremények nagyságán is meglátszik, hiszen – növekvő sorrendben haladva – a Hatoslottón 1,495 milliárd forintért, az Ötöslottón 2,11 milliárd forintért játszhatnak a játékosok. Összesen tehát több mint 3,5 milliárd forint értékű nyereményért játszhatnak a lottójátékok kedvelői.

Flying lottery balls

Az Ötös- és a Hatoslottó mellett azonban érdemes az Eurojackpotra is odafigyelni, hiszen 6 hét halmozódás után bruttó 79 millió euró, azaz több mint 26 milliárd forint a várható főnyeremény. A játék számos sajátossága közül az egyik, hogy nem csak a telitalálatos szelvénnyel lehet nagy nyereményt elérni. Mindezt a közelmúltban egy magyar játékos is megtapasztalta, hiszen 5+1 találatával bruttó 904 ezer eurót, azaz közel 300 millió forintot nyert.

Valódi izgalmakat tartogat tehát ez a hétvége is, ezért érdemes még időben beikszelni, az öt, hat illetve az 5+2 nyerőszámot egyaránt.

És ezeket olvastad már?