Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK
Létrehozva: 2017.04.26.

Új helyszínekkel éled újjá a Budapest Park

Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye, a Budapest Park április 27-én nyitja újra a kapuit teljesen új, az urbánus világot megidézõ dekorációval, egy vadonatúj, a hétköznapokat is különlegessé tevõ helyszínnel és természetesen kedvenc hazai és a legmenõbb külföldi elõadókkal.

Szerző P. Petra

Budapest fesztiválközpontja, a Budapest Park immáron hatodik nyáron hozza el számunkra a legaktuálisabb és legnépszerűbb külföldi és hazai előadókat. A Park azonban többet nyújt, mint egy éjszakai szórakozóhely: szabadulószobák, hétvégi gyermekprogramok, egyedülálló, exkluzív helyszínek, izgalmas dekorációk, mostantól pedig kertmozi és egy egész nap nyitva tartó oázis, a Nagyszünet is nyitva áll a nagyérdemű előtt.

A Budapest Park április 27-én - a Kelemen Kabátban felvezetésével - az Irie Maffiával nyitja kapuit, pénteken Rúzsa Magdi koncertezik, míg szombaton Majka & Curtis vadítja be a bulit. És ez még csak a kezdet…

Nagyszünet egész nap

A Park mostantól nemcsak éjszaka, de nappal is menekülési utat kínál a valóságból, pontosabban a hétköznapok szürke monotonitásából. A Nagyszünet a Sportkert helyén, hétfőtől szombatig, délelőtt 11-től, egészen este 10-ig nyújt kényelmes alternatívát a belvárosi kávézók és irodák világában. Heti kétszer pedig kertmozivá alakul, tematikus vetítésekkel.

A többfunkciós pihenőhely buja kerttel, hintaággyal, hangulatos lampionjaival és fűben fekvésre csábító, puha gyepjével akkor is remek találkozási pont, ha éppen nem a koncertre mennénk. A háttérben kellemes chillout zene segíti az ellazulást, mely mellé finom limonádék és igazi kávékülönlegességek dukálnak, ha pedig megéheznénk, a város legjobb foodtruckjainál csillapíthatjuk éhségünket. A foodturckok ráadásul hetente cserélődnek, így a nyár alatt, anélkül, hogy kimozdulnánk a kertből, végigkóstolhatjuk a mozgó gasztronómia legkiválóbb fogásait. 

Ha unod már az irodák szürkeségét itt napsütötte, barátságos környezetben végezheted napi teendőidet, a Nagyszünetet ugyanis a szó szoros értelmében, open office-ként is használható, wifivel és konnektorral. A munka után pedig jöhet a sör és a haverok.

Megújult látvány

2017-ben megjelenésében is frissít a Park. Ezúttal az Artlocator művészeti magazinnal és Etentuk Inemesittel együttműködve kértek fel tehetséges, streetart művészeket, akik egy laza, a valósághoz közelebbi urbánus világot álmodtak meg. Kovács Budha Tamás, Illés Fork Imre és társaik festették újjá a szórakozóhelyet, a tarka alkotások és a zene pedig garantáltan kirángatnak a hétköznapokból.  És a Park - mint élő organizmus - a nyáron is változni fog, művészeti installációkkal, újabb és újabb látványosságokkal bővül majd.

Skybox – legmagasabb magasságban és minőségben is

Új, exkluzív helyszínnel is bővül a Park. A Skybox egy hipermenő, 30 fős terasz, a Park legmagasabb pontján, ahonnan belátni az egész színpadot és a táncteret is. Nemcsak magasságban, minőségben is a legjobbat nyújtja, ahol előre bekészített italok és légkondi várja az oda jegyet váltókat. 

Persze, a többi terasz is nyitva áll idén is, melyek mindegyikén készpénz mentes, azaz egyérintéses rendszer vár, hogy minél kevesebb időt kelljen sorban állással tölteni.

Park Special

A Budapest Park a főváros nagyszínpada, ami ezúttal is egy sereg megismételhetetlen produkciónak ad helyet. Ide sok zenekar külön show-val készül, itt tartják lemezbemutatóikat, szülinapjaikat vagy éppen egyetlen pesti bulijukat, ami ma csak egy buli az holnap már legenda. Special koncertekből idén sem lesz hiány: csak itt lép fel Budapesten Majka & Curtis, a Margaret Island, Rúzsa Magdi, a Belga, a Punnany Massif, a Wellhello, a Halott Pénz, a Vad Fruttik, a TNT, Demjén Ferenc és az Amorf Ördögök, akiknek ez egyben egyetlen magyarországi koncertjük is lesz ez az idén.

Innen indul a Budapest Bár összes eddigi tagját felvonultató 10 éves jubileumi turnéja, de a Kistehén is itt ünnepli 15 éves jubileumát, a hiperkarma és a Brains pedig itt tartja lemezbemutató koncertjét. És ne feledkezzünk el a vendégzenekarokról sem, hiszen a Park minden este teret ad egy feltörekvő zenekar bemutatkozásának is. 
 

Idén sem lesz hiány külföldi nagy nevekben sem. 12 év után visszatér Budapestre Marilyn Manson, új lemezével köszönthetjük a Parov Stelart és Damian Jr. Gong Marley-t, érkezik a magyar közönség egyik nagy kedvence, a downtempo egyik legnagyobb neve, a washingtoni Thievery Corporation, az örökös kedvenceket pedig a Scooter és Dj BoBo képviseli majd. Emellett először jön Budapestre a Foster The People, a június pedig a punk-rock hónapja lesz: a Sum41, a Simple Plan, a Good Charlotte és vendégzenekaraik hozzák el kamaszkorunk legjobb slágereit.

Buli a buszmegállóban

A Budapest Park új, kültéri plakátjai szinte megszólalnak. Sőt, nem is csak szinte, a Lara APP letöltésével ugyanis, ha a plakátra irányítjuk a készülékünket, a kép szó szerint életre kell. Késik a villamos? Egy szempillantás alatt belecsöppenhetsz egy igazi parkos buliba, legyen szó a Punnany Massif, az Amorf Ördögök, Caramel, vagy épp a Margaret Island koncertjéről. Hogyan működik mindez? Kattints ide, majd kezdődhet a „plakát táncoltatás.”  Ha pedig már belejöttél, egy fotó, videó vagy képernyőfotó elküldésével és a #nézzaplakátmögé használatával 5 db páros belépőt is nyerhetsz a Punnany Massif koncertjére. 

Eddig bejelentett koncertek: 

További információk és jegyvásárlás: 

Szerző P. Petra

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elszólta magát a megcsalásról a magyar sztárpár

borsonline.hu

"Azt akarom, hogy azonnal szedjék ki a fiamat a föld alól" - döbbenetes, mit vett észre az édesanya gyermeke sírján

ripost.hu

50 hullócsillag ragyog az égen - erre a három csillagjegyre köszönt rá a szerelem

mandiner.hu

Sajtóhír: az OBI tulajdonosa megrendezte halálát és Oroszországba menekült

origo.hu

Jákob Zoltán elárulta, miért lett sikeres

travelo.hu

Egészen őszig zárva tart az ország egyik legmagasabb pontján fekvő turistaház

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

ripost.hu

Senkinek sem kell Zámbó Jimmy egykori nyaralója, drasztikus lépésre szánta rá magát a család

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

MANI

Már 3D-ben is megnézhetjük az orvosi leleteinket

MANI

Hol most a legolcsóbb a lakásbiztosítás? Elindult a kampány, íme a részletek

MANI

Elindult a lakásbiztosítási kampány: itt van minden tudnivaló

MANI

Márciustól olcsóbb lesz a tömegközlekedés, mutatjuk a részleteket!

MANI

Aki meg akarja őrizni pénze értékét, most ebbe fekteti

MANI

1 milliárd forintot lehetett nyerni ezzel az öt számmal

MANI

Itt a vége a jó világnak: fizetős lehet a Google

MANI

Lelepleztük a hazai zöldségeket: mutatjuk az árakat!