MANI

11 milliót vittek el Andy Vajnától!

Ráadásul Andy még csak nem is bánja, hiszen a nemrégiben megnyitott online kaszinójában ért hatalmas szerencse egy játékost, aki 50 ezer forintból lett milliomos.
  • Szerző: Buster

Ha nem is a szó szoros értelmében, de mégis csak igaz, hogy a Andy Vajnát kifosztották.  A május elején nyílt online kaszinójában egy szerencsés játékos 11 millió forinttal lett gazdagabb. Ráadásul nem ő az egyetlen nagy nyertes.

A dolog pikantériája, hogy a világszerte ismert producer, most először vesztett az 1982-ben bemutatott sikerfilmjén, a Rambón, hiszen a Pest megyéből regisztrált játékos, a mozi nyomán készült nyerőgéppel kaszálta a hatalmas összeget.

A játékos az  50 ezer forintos befizetéséből, már 600 ezer körül járt, amikor 1.500 forintos téten szabadjátékot kapott és egyetlen pörgetéssel 11.099.880-t, tétjének 7400-szorosát szakította.

Nem ez volt az első komolyabb kifizetés mostanában az online kaszinóban. Múlt héten egy játékos 5 milliós nyereménnyel gazdagodott egyetlen játékkörben. A Magyarországról kizárólag a Vegas.hu-n elérhető, több száz milliós Mega Moolah jackpot pedig kétszer is leesett az elmúlt hetekben. Az online kaszinóban egyébként jelenleg 96 asztali és 80 mobil játék érhető el.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?