SÁRGACSEKK

Így úszhatod meg a sorállást a külföldi autópálya matricáért

Ha autóval indulsz külföldre nyaralni, de a nyelvet nem beszéled, szinte biztos, hogy belebonyolódsz az autópálya matricák beszerzésébe. A sorállásról nem is beszélve! Most vége a kínlódásnak, mindezt elintézheted itthon is. Az úton már csak tankolnod kell.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Elindult a megallasnelkul.hu, ami a szomszédos országok autópályamatricáit is árulja – írja a MTI.
Az oldal kutatása szerint a magyarok 74%-a leggyakrabban autóval indul nyaralni és pár nappal az indulás előtt szerzi be a matricákat.

Az oldalon osztrák, cseh, szlovák és szlovén vignettákon túl a horvát autópályák kapus rendszeréhez használt elektronikus fizetésre használt eszköz, az ENC is beszerezhető és feltölthető, így a kapuknál sem kell többet megállni.

Népszerű szolgáltatás

Az oldal júniusban indult és az ügyfélszolgálaton a kérdésünkre elmondták: a legnépszerűbb termék jelenleg éppen ez a készülék. A külföldi autópálya matricákat 24 órán belül szállítják ki a megrendelőknek, az ENC-t viszont névre kell regisztrálni, így a szállítási határidő attól függ, mikor kapják vissza a kitöltött igénylőlapot.

Eddig csak Horvátországban lehetett ezt beszerezni, amihez angol vagy horvát nyelvű ügyintézés kellett. A vevőinket ettől kezdve sokkal kényelmesebben tudjuk kiszolgálni

– mondta el a Holtankoljak Csoport ügyfélszolgálata, akik a megallasnelkul.hu-t is üzemeltetik.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?