SÁRGACSEKK

Holnap délig mondhatod fel a köteleződet. Addig minden biztosító elfogadja!

Ha, lecsúszol a határidőről, akkor csak egy év múlva lesz újra lehetőséged, hogy válts. Egyre kevesebb autós él a lehetőséggel.
  • Szerző: Ripost

Holnap délig mondd fel a köteleződet, ha biztosítást akarsz váltani. Az új biztosítóval december 31-ig kell megkötni a szerződést. Amennyiben 2010 előtt vetted az autód és alkuszon keresztül intézed a kötelező biztosítást, akkor a felmondással egy időben az új szerződést is megkötik a közvetítő társaságok.

A Biztosítás.hu ügyvezető igazgatója, Rácz István az MTI-nek elmondta, hogy kedden 12 óráig fogadnak el felmondást.

A netrisk.hu kedden délután 2 óráig is elfogadja a felmondást, de csak akkor, ha az ügyfél adott már ennek a cégnek alkuszi megbízást - mondta Sebestyén László vezérigazgató.

A CLB Független Biztosítási Alkusz Kft is kedden délután 2 óráig fogad el megbízást, de arra kéri az ügyfeleit, hogy azért maguk is küldjenek egy elektronikus levelet a meglévő biztosítójuknak arról, hogy felmondják a köztük lévő szerződést. Erről Németh Péter, a kommunikációs és értékesítési igazgató beszélt.

Tavaly az év végi kgfb-kampányban 300 ezer autós váltott biztosítót, idén kevesebb lehet a biztosítását másikra cserélő autós.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?