SÁRGACSEKK

Forma-1 Magyar Nagydíj - ingyenesen

Szerdától kilencre bővül az ingyenesen nézhető tévémûsorok száma a MinDig TV kínálatában. Az új, M4 Sport csatorna ráadásul HD minőségben lesz fogható. Ez az új csatorna fogja közvetíteni a legnézettebb sportprogramokat, a Bajnokok Ligáját, az NB1-es meccseket és a Forma-1-et.
  • Szerző: Ripost

 

Négy ingyenesen nézhető, HD minőségű csatorna lesz szerdától a MinDig TV műsorkínálatában, az M4 Sport tesztadásainak indulásával. Ezen az új csatornán lesznek láthatók olyan nagy nézettségű programok, mint a Labdarúgó Bajnokok Ligája, a magyar NB1-es meccsek és a Forma-1-es futamok, így többek között a július 24-26-ai Magyar Nagydíj a Hungaroringen. Ezek mellett a magyar érdekeltségű sportesemények – mind az öt látványsportág és a 16 kiemelt sportág – is folyamatosan jelen lesznek a képernyőn.

Két hét múlva okostelefonon is

Az Antenna Hungária országos hatókörű sugárzásában ezzel a bővítéssel az előfizetési díj nélkül elérhető tévé-programok száma kilencre, ezen belül a HD minőségű adások száma négyre emelkedik.

 

Az M4 tesztadásai után, július közepétől az új sportműsor elérhető lesz a szintén ingyenes MinDig TV applikációban is.

Szerdán műsorkiesés

A programátrendezés és az M4 Sport HD csatorna megjelenése miatt július 1-jén 9 és 12 óra között csatornánként eltérő időpontban rövid, maximum 5 perces műsorkiesés várható, mely az összes telephelyet és szinte az összes kisugárzott tévécsatornát érinti – közölte az Antenna Hungária. Abban az esetben, ha 12 óra után nem látható az M4 Sport HD, az M2 HD vagy bármely más csatorna a programlistában, akkor automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken, dekódercserére nem lesz szükség.

További ingyenes programok várhatók

A vételi lehetőségekkel kapcsolatban további információk: a MinDig TV honlapon, az ingyenesen hívható 06-80-90-99-00-es telefonszámon, valamint a MinDig TV Extra honlapon és a 1211-es call center számon.

Az AH tervei szerint a közeljövőben tovább bővülhet a MinDig TV digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás kilenc csatornát tartalmazó ingyenes kínálata.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?