SÁRGACSEKK

Beugrott a nyilvános vécére, milliárdos lett belőle

Az 1,3 milliárd forintnyi főnyereményt kaparta ki magának egy kaliforniai postásnő, pedig csak egy nyilvános mosdóba ugrott be útközben munkába menet. Hiába, ahol nagy a szükség, ott közel a segítség.

A kaliforniai Modestóban Jennifer Daniel útban a postára, ahol kézbesítőként dolgozik, kénytelen volt megállni egy rövid szünetre, hogy beugorjon a nyilvános illemhelyre. Kifelé jövet vette észre a sorsjegyautomatát. Nem nagy hazardőr, de a 20 dollárba kerülő kaparós sorsjeggyel néha szerette megkísérteni a szerencsét. Ezúttal bejött, ráadásul a főnyeremény: ötmillió dollár.

Törleszti a hiteleit

 

Jennifer örömmel nyilatkozott arról, hogy mit kezd a pénzzel. Először kifizeti a szülei házán és kocsiján levő jelzálogot, aztán a sajátját is. Valamennyit félretesz a fia tanulására, de a pénz nagy részét be akarja fektetni.

Búcsút int a postának

 

Az édesanyja így végre nyugdíjba mehet, és Jennifer is megengedheti magának, hogy a továbbiakban ne heti hat napot dolgozzon és túlórázzon, hiszen már nem szorul rá. A felszabaduló időt a fiával akarja tölteni.

 

A sorsjegyet árusító üzlet is jól járt, a nyerő szelvény értékesítőjeként 25 ezer dolláros bónusz a jutalma.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?