MANI

Péntek 13-án csak szerencséd vagy mázlid lehet

Évente legfeljebb három alkalommal esik egybe a hét ötödik napja a hónap tizenharmadikjával, ezen ritka alkalmakkor pedig sokkal többen teszik próbára a szerencséjüket. Péntek 13-án a játékok közül kiemelkedően megnövekszik a sorsjegyek iránti érdeklődés.
  • Szerző: RIPOST

A Szerencsejáték Zrt. játékosai, különösen a kaparós sorsjegyek, a Joker, a Hatoslottó és a Luxor kedvelői között az átlaghoz képest is többen hisznek Péntek 13 rendkívüli erejében – derül ki a Szerencsejáték Zrt. legfrissebb statisztikáiból. A 13-as szám azonban nem csak a babonások játékkedvét befolyásolja, hiszen az év többi napján is a legnépszerűbbek között szerepel: a magyar felnőttek több mint fele rendelkezik szerencseszámmal, legtöbbeknek ez a 13-as vagy a 7-es.

Péntek 13-án a sorsjegyek iránti játékkedv megnő, az idei év elején bevezetett Szerencse vagy Mázli sorsjeggyel pedig biztosan csak szerencséjük vagy mázlijuk lehet a játékosoknak. A játékosok ugyanis akkor is nyerhetnek a szelvénnyel, ha egy szimbólumot sem találnak meg. Az egyedülálló játékmenettel rendelkező kaparós 500 forintba kerül, és akár a 25 millió forintos főnyereményt is hazaviheti egy szerencsés.

A sorsjegyek mellett a számsorsjátékok is szerencsét hozhatnak, hiszen március 13-a, péntek most a szokásosnál is nagyobb nyerési lehetőségeket kínál. Ezen a napon az Ötös- és Hatoslottón 13x1 millió forint, a Puttó esetében 1x1 millió forint és 13x400 ezer forint, a Luxornál pedig 13x400 ezer forint vár a játékosokra.

A digitális megoldásokat kedvelők a www.szerencsejatek.hu oldalon és az Okoslottó alkalmazás segítségével is játszhatnak, így kényelmesen, sorban álllás nélkül, csupán néhány gombnyomással feladhatják szelvényeiket.

 

És ezeket olvastad már?