MANI

Napozóágy-kiválasztási ABC

Mutatjuk, hogyan válaszd ki azonnal a legjobb napozóágyat, amivel hosszú távon elégedett leszel.
címkék:

Pár napja igazán élvezhetjük a nyarat, hiszen a hőmérők higanyszála napközben tartósan 30 fok közelében van. Így nem csoda, hogy az emberek a hosszú hétvége előtt az üzletekben tolongtak és a napozóágyak között keresgéltek. 

De honnan tudhatjuk, hogy a  megfelelő napozóágyat vásároljuk meg? Ebben segítünk mai blogposztunkban. 

 

A napozóágy típusai:

Napozóágy fa:

A natúr kivitel kedvelőinek. A dönthető háttámla szinte alapfelszereltség, legtöbbször eukaliptusz- vagy akácfából készítik, felülete pedig olajozott, hogy még időt állóbb legyen. 

Napozóágy fémvázas:

A fémvázas kivitel a legelterjedtebb, egyrészt kiválló ár-érték aránnyal rendelkezik, másrészt az erős fémváz és a textil felület igazán időjárásálló, kevesebb törődést igényel. Az Alinda webáruházában két fajta fémvázas napozóágy közül választhatod ki a neked legmegfelelőbbet. 

Napozóágy rattanhatású:

A legritkább és legdrágább darabok rattanhatásúak. Kifejezetten dekoratív megjelenésüket leginkább szállodák és más vendéglátóhelyek alkalmazzák, otthoni használatra kevésbé alkalmas. Tisztítása és karbantartása bonyolultabb a fa és fémvázas daraboknál. 

Kell-e árnyékoló a napozóágyra?

Kétszemélyes napozóágyaink mindegyike tartalmaz árnyékolót, hiszen ha nincs szükség rá egyszerűen hátra hajtjuk, viszont ha a fejünket nem szeretnénk tartósan a tűző napon tartani, vagy gyerekekkel napozunk, akkor nagyon hasznos tud lenni, hogy része a terméknek.

Ha vetünk egy pillantást a jelenlegi országos UV-Index előrejelzésre, jól láthatjuk, hogy szinte mindennap túl magas az UV-sugárzás, a bőrleégési idő, mindössze 15-20 perc. Így véleményünk szerint igenis kell az árnyékoló a saját és családunk bőre védelmében. 

Nálunk a méret a lényeg!

Napozóágyaink különlegessége, hogy mindegyik kétszemélyes, így egy napozóágy vásárlásával azonnal két legyet üthetsz egy csapásra. 2 párnával és dönthető árnyékolóval láttuk el őket, melynek köszönhetően kettesben pihenhettek a friss levegőn anélkül, hogy tűzne rátok a nap, de ha barnulni szeretnétek, csak a megfelelő szögbe kell állítani az árnyékolótetőt és élvezni a napsütést. Kétszemélyes napozóágyunk sima, delux napozóágyunk ergonomikus fekvőfelülettel kapható.

 

Te melyiket választod? 

címkék:
És ezeket olvastad már?