MELÓ

Stresszoldás. Pénzbe kerül, de büntetlenül verheted a főnöködét...

Világszerte terjed a dühöngőszoba nevezetû üzlet. Egy kis pénzért cserébe összegyûjtik neked azokat a tárgyakat, amelyek idegesítenek, és te kedved szerint szétverheted azokat. Akár a főnök fényképét, karosszékét, íróasztalát is.
címkék:
  • Szerző: T.D.

A dühöngőszobák célja, hogy különböző idegesítő helyzeteket felidéző termeket rendeznek be, amiket a vendég a választott eszközökkel szétverhet.

Ezzel feloldható a munkahely, a főnök, az asszony vagy a férj által kiváltott feszültség.

Az üzleti elképzelés alapja, hogy a vendég leírja, és elküldi fotón azokat a tárgyakat, amelyek idegesítik, ezeket a cég összegyűjti, a vendég szétveri őket, és pénzt fizet a stresszoldásért. Ilyen tárgyak lehetnek a főnök dolgozószobájának eszközei, vagy akár az otthoni konyha teljes arculata. 

A vendég az általa választott szerszámokkal (balta, láncfűrész, baseball- ütő) szétverheti az idegesítő hely pontos mását is. Ilyen esetben rengeteg feszültség távozik. Természetesen a dühöngő fél védelme is biztosítva van, kötelező a védőruha viselete.

Akár a háziasszony is jobban kezelheti így a mosatlan okozta frusztrációt.

A rombolás után egy jól megérdemelt sört is elfogyaszthat a kliens a romok mellett. A rombolásra ilyenformán épülő üzlet világszerte terjed, már Budapesten is fellelhető.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?